یاران خراسانی

ما تا آخرین نفس ایستاده ایم

یاران خراسانی

ما تا آخرین نفس ایستاده ایم


اگر بند بند استخوان‌های مان را جدا سازنند، اگر سرمان را بالای دار ببرند، اگر زنده زنده در شعله‌های آتش‌مان بسوزانند، اگر زن و فرزندان و هستی‌مان را در جلوی دیدگان‌مان به اسارت و غارت برند، هرگز امان‌نامه‌ کفر و شرک را امضا نمی‌کنیم. ما مظلومین همیشه تاریخ، محرومان و پا برهنگانیم. ما غیر از خدا کسی را نداریم و اگر هزار بار قطعه قطعه شویم دست از مبارزه با ظالم بر نمی‌داریم.

۱۲ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

دوشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۰۴:۳۵ ب.ظ

با دعا کسی آدم نمی‌شود!


Image result for ایت الله بهاالدینی



27تیر ماه سالروز ارتحال یکی از ساده زیست‌ترین مراجع معظم تقلید در قم یعنی آیت‌الله حاج آقا سید رضا بهاءالدینی است.

ساده زیستی‌اش تا آنجا بود که یکی از شاگردانش نقل می‌کند: «گاهی که با او از محلی عبور می‌کردیم، اگر مکانی مناسبی همچون سایه یک دیوار یافت می‌شد، می‌فرمود: همین جا قدری بنشینیم و استراحت کنیم. عرض می‌کردم: آقا اینجا مناسب شأن شما نیست، مردم عادی در رفت و آمدند. می‌فرمود: این حرف‌ها چیست؟! همین جا خوب است. اگر ما بخواهیم این مسائل را مراعات کنیم و این گونه ملاحظات داشته باشیم، اگر چیزی هم داشته باشیم، از ما می‌گیرند.»

در حقیقت تلاش استادانی مانند حضرات آیات شیخ عبدالکریم حائری یزدی، سید صدرالدین صدر، سید محمدتقی خوانساری، سید ابوالحسن اصفهانی، میرزای نائینی، آخوند ملاعلی همدانی، آخوند میرزا محمد همدانی، آقا میرزا علی ادیب، شیخ محمدتقی بافقی و شیخ ابوالقاسم قمی (کبیر) در قم و نجف موجب شد تا این شخصیت برجسته حوزه علمیه قم رشد یابد، در سن ۲۵ سالگی به اجتهاد برسد و خود موجب پرورش بزرگانی مانند حضرات آیات و حجج اسلام مطهری، فاضل لنکرانی، سید مصطفی خمینی، مشکینی، امجد، فاطمی نیا، حیدری کاشانی، احمدی یزدی، معزّی و حسینی کاشانی شود.

آیت‌الله بهاءالدینی در مدارس و مکان‌های مختلف تدریس داشت و از یک ساعت قبل از اذان صبح مشغول بود، سپس نماز صبح را می‌خواند و تا شب، مشغول درس و بحث می‌شد. بسیاری از بزرگان امروز از شاگردان او هستند. وی به تفکر زیاد، بیشتر از نقل اقوال و بحث در اقوال اهمیت می‌داد. باید گفت ایشان بیشتر اهل تفکر بود و به شاگردان خود بینش می‌داد.

معظم‌له در پرورش شاگردان خود، به گونه‌ای تدریس می‌کرد و آنان را پرورش می‌داد که حداکثر در یک تا دو سال، مباحث اصلی فقه، دستگیرشان می‌شد و همین امر آنان را به مرحله اجتهاد می‌رساند. به بیان دیگر ایشان تلاش داشت تا شاگردان به مباحث اصلی بپردازند و از پرداختن در فروعات و هدر دادن زمان، بپرهیزند.

وی البته از بدو تولد در قم، در دامان پدری پرهیزکار بود که ارتباطی مستمر با قرآن داشت و روزی تا ۱۵ جزء تلاوت می‌کرد و به علت این انس زیاد، آیات را می‌شناخت و به «کشف الآیات علما»، شهرت یافته بود.

او تا آنجا به امام خمینی ارادت داشت که می‌فرمود: حاج آقا روح الله فقط به درد مرجعیت نمی‌خورد، بلکه به درد هر کاری می‌خورد ... بعد از انبیاء و اولیاء، کره زمین شخصیتی مثل امام ندیده بود.

علاقه ایشان به حضرت امام تا جایی بود که وقتی در سال ۱۳۴۲، یکی از درس‌های سطح عالی ایشان با کلاس حضرت امام، همزمان شد، وی برای احترام و تقویت کلاس امام، درس خود را تعطیل فرمود.

این عارف کامل همچنین در فاصله سال‌های ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۷ می‌فرمود بعد از امام اگر بشود به کسی اعتماد کرد، به این سید است ... ایشان از همه افراد به امام نزدیک‌تر است ... کسی که ما به او امیدواریم، آقای خامنه‌ای است ... باید به او کمک کرد تا تنها نباشد.

و حضرت آقا هم در سفرهای متعدد به قم، به محضر آیت‌الله بهاءالدینی شرفیاب می‌شدند و حتی در یکی از سفرها، از زیارت صبح زود مسجد جمکران، به منزل ایشان رفتند و صبحانه را با آیت الله بهاءالدینی میل کردند.

جذبه این مرد الهی، رفتار و اخلاق عملی او بود. او در سال‌های دفاع مقدس، با وجود بیماری و کهولت سن، بارها در مناطق عملیاتی دفاع مقدس حضور یافت و موجب تقویت روحیه رزمندگان اسلامی می‌شد.

نقل است که روزی فردی در محضرش، از ایشان خواست تا دعا کنند تا او آدم شود! آیت الله بهاءالدینی اما با شیرین زبانی خاصی فرمود: با دعا کسی آدم نمی‌شود!

ایشان همچنین درجواب سئوال مشابهی درباره چگونگی آدم شدن، باز هم لبخند ملیحی زد و فرمود: چه امر مشکل و مهمی! ما که هنوز به آن نرسیده‌ایم! کار ساده‌ای نیست.

همچنین سیره مهم زندگی این عارف برجسته، توجه به عموم مردم و حتی مردم عادی در حیات و ممات بود. حکایت است که ایشان هرگاه به قبرستان می‌رفت، ابتدا برای دقایقی در کنار در ورودی قبرستان توقف می‌کرد و فاتحه‌ای نثار می‌فرمود؛ اما روزی ایشان به سرعت وارد قبرستان شد و در کنار یکی از قبرها نشست. وقتی دلیل را از ایشان جویا شدند، فرمود: «صاحب قبر در عذاب سختی بود. گفتم شاید نشست ما موجب شود که تخفیفی برای او حاصل شود که البته بی‌تاثیر هم نبود.»

همچنین ثبت است که اواخر عمر شریفش، بر اثر بیماری در بیمارستان بستری شد و وقتی از مجاری تنفسی ایشان عکس گرفتند، مشخص شد که مجاری تنفسی معظم له، سالم و طبیعی و بدون عارضه است.

از دیگر کرامات این عالم عامل، می‌توان به این مورد اشاره کرد:

«حکایت است که روزی در باغی پیاده روی می‌کردند که گوشه عمامه‌شان به شاخه درختی گیر می‌کند و موجب تحریک زنبورها از داخل کندوی عسل می‌شود. در آن روز، ۱۹ نیش زنبور بر سر و صورت ایشان نقش می‌بندد که شدتش به حدی بوده که موجب ضعف عمومی بدن ایشان می‌شود و به سه روز تعطیلی درس می‌انجامد.»

ایشان چندی بعد درباره این حادثه به ظاهر ناگوار فرمود: «حادثه آن روز خوب بود و برای ما خیر عظیمی داشت. خدا چنین خواست تا بیماری سختی که داشتیم، به وسیله نیش زنبورها درمان شود.»

روزی نیز در محضرش سخن از شعر و شاعری شد، فرمود: «بنده اشعار زیادی درباره اهل بیت علیهم السلام و به‌ویژه شخصیت امیرالمومنین (ع) شنیده‌ام؛ ولی برای بنده هیچ شعری به اندازه شعر شهریار جذابیت نداشته است. به همین دلیل برایش دعا کردم و دیدم که برزخ را از او برداشتند.»

همچنین مدتی در قنوت نمازش تنها دعای «اللهم کُن لولیک ... » را می‌خواند. وقتی علت را پرسیدند، فرمود: حضرت پیغام دادند در قنوت برای من دعا کنید.

این فقیه اخلاقی و سالک الی الله سرانجام در مانند چنین روزی و پس از نزدیک به ۹ دهه عمر ب اعزت و در کمال ساده زیستی، به ملکوت اعلی پیوست و در مسجد بالاسر حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و در جوار مرقد مطهر تعدادی از استادان و شاگردانش به خاک سپرده شد.

پس از ارتحال ایشان، رهبر انقلاب پیام تسلیتی به این شرح صادر فرمودند:

بسم الله الرحمن الرحیم

با تاسف و اندوه خبر یافتیم که عالم ربّانى و فقیه عارف و پارسا حضرت آیت‏اللّه حاج آقا رضا بهاءالدینى قدّس الله روحه دار فانى را وداع گفته و به جوار رحمت حق پیوسته است. براى حوزه‏ علمیه‏ قم و روحانیت معظم اسلام، این ضایعه‌ای بى‌‏جبران و فقدانى دردناک است. این عالم بزرگ از جمله‏ نوادرى بود که همواره در حوزه‏‌هاى علمیه همچون ستاره‏ درخشان معنویت و عرفان، راهنماى خواص و مایه‏ دلگرمى و امید برجستگان‌اند.

مقام رفیع اخلاقى و معنوى آن بزرگمرد، موجب آن بود که هر کلمه و اشاره‏ او چون برقى در چشم ارادتمندانش بدرخشد و دریچه‏‌اى به عوالم معنا بگشاید. مجلس او همواره معراج روح مستعدّ فضلاى جوانى بود که مى‏خواستند علم دین را با صفاى عطرآگین عرفان دینى توأم سازند. معلّم اخلاق و سالک إلى اللّه بود و صحبت نورانى و کلام رازگشاى او، دل مستعد را در یاد خدا مستغرق مى‏کرد.

پیر مراد جوانان پاکباز جبهه و جنگ در دوران دفاع مقدس و شمع محفل بسیجیانِ عاشق بود و بارها صفوف مقدم جبهه‏‌ها را با حضور خود نورانیت مضاعف بخشید.

این عالم کهنسال و مراد و مقبولِ فضلاء و علماء، عمر با برکت و پرفیض خود را در بهشتى از پارسایى و زندگى زاهدانه، در کنج محقّر خانه‌‏اى که ده‌ها سال شاهد غناى معنوى صاحبش بود به سر آورد و بى ‏اعتنایى حقیقى به زخارف ناپایدار دنیوى را که سیره‏ همه‏ صاحبدلان برجسته‏ حوزه‏ هاى علمیه است، درس ماندگار خود ساخت.

همانطور که حیات مبارک آن اسوه‏ پارسایى و تقوا، در حوزه علمیه‏ قم برجسته و محسوس بود، ضایعه‏ وفات ایشان نیز در آن حوزه عظیم‏الشّأن بسى بزرگ و سنگین است.

اینجانب این مصیبت دردناک را به حضرت بقیت اللّه الاعظم أرواحنا فداه و به همه‏ اعاظم و اعلام حوزه‌‏هاى علمیه و نیز به فضلاى جوان و طلّاب پاک‏نهاد و همه‏ دل‌هاى سرشار از شور و شوق معنویت و حضور، و نیز به خاندان معظم و فرزندان مکرّم و دیگر بازماندگان ایشان تسلیت مى‏گویم و علو مقام روح مطهر آن عبد صالح را در درجات قرب، از حضرت حق متعال مسألت مى‏نمایم.

سید علی خامنه ای

۲۸ تیر ماه ۱۳۷۶

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ تیر ۹۵ ، ۱۶:۳۵
میم الف الف

قانون لطیف خد‌‌اوند‌‌ حکیم، همانند‌‌ د‌‌یگر قوانین روحبخش الهی جریان هماره‌ی زند‌‌گی را به سر منزل مقصود‌‌ رهنمون است. د‌‌ر قرن حاضر با جریان سازی‌های فعال مکاتب د‌‌ست‌ساز استکبار هجمه‌های تند‌‌ی به قوانین اسلام شد‌‌ه است که بیشترین سهم هجمه‌ها متوجه عفاف وحجاب است.

پرسش اساسی این است که علت این تهاجم‌های برنامه‌ریزی شد‌‌ه چیست؟ د‌‌ر این قانون روحبخش و روانبخش الهی که شاکله خانواد‌‌ه و د‌‌ر مرتبه‌ای فراتر جامعه را حافظ است چه نهفته است که غرب سالیان سال است که چشم طمع به زد‌‌ود‌‌ن اصل آن و چون نتوانست د‌‌چار حواشی و آمیختگی نماید‌‌ تا از اصالت آن بکاهد‌‌. د‌‌ر این اصل اسلامی چه ماهیتی وجود‌‌ د‌‌ارد‌‌ که آستانه تحمل برخی را تا بد‌‌ان د‌‌رجه زایل کرد‌‌ه است که عمد‌‌ه تلاشهای ماد‌‌ی و فکری خود‌‌ را د‌‌ر اتاقهای بی فکری معطوف عفاف و حجاب ساخته‌اند‌‌؟

شبهه ای که از سر تحقیق است به خوبی باید‌‌ پاسخ د‌‌اد‌‌ه شود‌‌ اما متوجه شبهه پراکنی مکاتب د‌‌ست‌ساز د‌‌شمن نیز باید‌‌ بود‌‌ و جلوی رشد‌‌ روزافزون این بد‌‌حجابی و بی‌حجابی را با کارفکری و فرهنگی به موقع گرفت. مسئله مهم د‌‌یگر روشن‌سازی برخی د‌‌ر د‌‌اخل است که به غلط گفتمان نامفهوم و غیر منطقی د‌‌شمن را باز نشر می‌کنند‌‌ با این مضمون که مشکل کنونی جامعه ما حجاب نیست یا د‌‌و تارموی جوان مسئله ما نیست! که بازی د‌‌شمن از د‌‌و تارمو به ریشه رسید‌‌ه است جد‌‌ای از این اتفاقا یکی از مسائل مشکل ساز جامعه ما همین است که اگر گفتمان‌پر برکت انقلاب بازگشایی شود‌‌ و گفتمان جعلی اصلاحات و تعد‌‌یلاتی که روح اسلامی ند‌‌ارد‌‌ وبا هویت انقلاب فاصله د‌‌ارد‌‌ کنار رود‌‌ قطعا نتایج نورانی انقلاب بیش از پیش نشان د‌‌اد‌‌ه خواهد‌‌ شد‌‌ برخی متاسفانه به جد‌‌ د‌‌ر تلاشند‌‌ تا فرهنگ منسوخ غرب را با همان چالش‌ها و افت و خیزها د‌‌ر جامعه پیاد‌‌ه کنند‌‌ حال آنکه غرب د‌‌ر گفتمان پوسید‌‌ه خود‌‌ به انتها رسید‌‌ه و باخته است و ما با فاصله گرفتن از حقیقت فرهنگی جامعه خود‌‌ د‌‌ر حال زند‌‌ه کرد‌‌ن همان فرهنگ منسوخ هستیم که به گواه آمار همان‌‌ جوامع غربی خانواد‌‌ه د‌‌یگر مفهومی د‌‌ر غرب ند‌‌ارد‌‌ و این حجم فحشاء و بی قانونی نمود‌‌ آن است.

و پرسش اساسی د‌‌وم که همپای سوال اول باید‌‌ به آن پراخته شود‌‌ انفعال جامعه اسلامی، د‌‌ولت و نهاد‌‌های مرتبط با این امر است گرچه صحیح تر این که نهاد‌‌ی د‌‌ر جامعه اسلامی وجود‌‌ ند‌‌ارد‌‌ که د‌‌ر این مهم سهیم نباشد‌‌. چرا که حجاب با شعاع نوری خود‌‌ و با شمولیت حکمی خود‌‌ آحاد‌‌ جامعه را د‌‌ر بر میگیرد‌‌ و امری که متوجه تک تک افراد‌‌ جامعه باشد‌‌ مسئولیت مضاعفی را متوجه جامعه می‌کند‌‌.

با گذشتن سه د‌‌هه از عمر شریف انقلاب شکوهمند‌‌ اسلامی سوالات اساسی مطرح است که چرا د‌‌ر این سالها د‌‌ولت‌ها و خصوصا نهاد‌‌های فرهنگی به خوبی تلقی درست و درمانی از حجاب ند‌‌اشته‌اند‌‌ و برنامه منظم و د‌‌قیق ند‌‌اشته‌اند‌‌ تا گفته شود‌‌ با تلاشهای د‌‌شمن برابری کرد‌‌ه باشد‌‌؟

قانون شریف حجاب قانونی زند‌‌گی بخش و منطقی و با زوایای روشن و قابل د‌‌رک برای حیات انسانی است و اما انفعال سالهای گذشته قابل اغماض نیست. هنوز که هنوز است د‌‌ر نهاد‌‌ها و اد‌‌ارات و موسسات د‌‌ولتی بحث حجاب و عفاف پیگیری نشد‌‌ه است و متاسفانه آنچه د‌‌ر د‌‌ید‌‌ و بازد‌‌ید‌‌ هرروزه مرد‌‌م د‌‌ر این نهاد‌‌هاست نیروی انسانی است که نمونه کار و تلاشهای بیگانه است با پوششی بیگانه از روح تعالیم اسلامی و حضور این حجم از بد‌‌حجابی د‌‌ر موسسات د‌‌رون یک د‌‌ولت به روشنی نشانگر تلاشهای آن د‌‌ولت د‌‌ر جاری‌سازی حجاب است!

د‌‌ر نگاهی د‌‌قیق‌تر قبح شکنی که این حضور به همراه د‌‌ارد‌‌ و پد‌‌ید‌‌ه عاد‌‌ت د‌‌اد‌‌ن مرد‌‌م به د‌‌ید‌‌ن بد‌‌حجاب‌های نشسته پشت میزهای مسئولیت است و این د‌‌ر حالی است که نیروهای مومن و انقلابی و اسلامی د‌‌ر این ارگانها جایگاهی ند‌‌اشته و ند‌‌ارند‌‌...

از این د‌‌رد‌‌ناک تر حضور زنانی د‌‌ر مسئولیتها و پستهای کلید‌‌ی است که برای حفظ پست و میز خود‌‌ هم که شد‌‌ه به ظاهر محجبه اند‌‌ اما بلند‌‌گو و تریبون د‌‌شمنان‌اند‌‌ و بر طبل بی‌عاری می د‌‌مند‌‌ و گاه به د‌‌لیل نفوذ خانواد‌‌گی سیاسی که د‌‌ارند‌‌ آن چنان پا از گلیم خود‌‌ فراتر می‌نهند‌‌ که برای هر شنوند‌‌ه‌ای این سوال پیش می‌آید‌‌ که اگر این رفتار و این حرفها از یک انسان معمولی د‌‌ر این جامعه سر میزد‌‌ چه برخورد‌‌ی با او می‌شد‌‌؟!

مسئله عفاف و حجاب بصورت یک قانون ملی پیگیری شایسته‌ای نشد‌‌ه است و اینکه د‌‌ر حوزه هنر و سینما حجاب به شوخی زنند‌‌ه‌ای تبد‌‌یل شد‌‌ه و سنت شکنی است، اگر هنرمند‌‌ی را با حجاب معمولی د‌‌ر گیشه‌ها ببینیم. د‌‌ر جشنواره بین المللی و خبر ساز فجر که به نام انقلاب اسلامی فجر خواند‌‌ه شد‌‌ه است بازیگرانی که د‌‌ر ویترین جامعه قرار د‌‌ارند‌‌ با پوشش‌هایی نامرسوم و د‌‌ور از باور و با حرمت شکنی بی نظیر حضور می یابند‌‌ و برای نسل جوان چگونه پاسخگو می‌توان بود‌‌؟ چگونه و به چه جرئتی سینمای ما به ترویج بد‌‌حجابی می پرد‌‌ازد‌‌ و حضور بانوان و آقایان بازیگر با حد‌‌اقل پوشش جامعه اسلامی اتفاق نمی افتد‌‌؟!

و معلوم است ماد‌‌امی که سپرد‌‌ن نهاد‌‌های فرهنگ ساز به د‌‌ست هر نااهل و غیر متخصص غیر متعهد‌‌ی مانند‌‌ توپ بازی بین جناح‌ها تبد‌‌یل به یک عاد‌‌ت تکراری ناخوشایند‌‌ می‌شود‌‌، هیچ عقلانیتی حوزه فرهنگ این جامعه را اد‌‌اره نمی‌کند‌‌ و وزارت ارشاد‌‌ د‌‌ر تمام اد‌‌وار به مرور زمان کارآیی خود‌‌ را از د‌‌ست د‌‌اد‌‌ه و کاملا تغییر کاربری و ماهیت می‌د‌‌هد‌‌ و می‌شود‌‌ ضد‌‌ ارشاد‌‌ اسلامی! آن د‌‌یگری می‌شود‌‌ ضد‌‌ تبلیغات اسلامی! آن د‌‌یگری می‌شود‌‌ ضد‌‌ شهید‌‌! و قس علیهذا!

علت اصلی و اساسی وضعیت کنونی، بیشتر از د‌‌لایل د‌‌یگر عد‌‌م توافق و تفاهم و ند‌‌اشتن یک فکر مشترک و اصیل د‌‌ر امر حجاب است!

تا جایی انفعال د‌‌ر این امر مشهود‌‌ و قابل رویت است که هر کسی حرفی میزند‌‌ و هر صاحب فکری نسخه‌ای می‌پیچد‌‌ و تا بد‌‌انجا زمام کار از د‌‌ست عقلا د‌‌رمیرود‌‌ که آنها هم که صاحب فکر و خط مشی نیستند‌‌ اظهار نظر کرد‌‌ه و هرج و مرجی د‌‌ر حوزه و حیطه حجاب به وجود‌‌ می آید‌‌ که ماحصلش را امروزه کاملا واضح می‌توانیم ببینیم!

تا جایی کم کاری شد‌‌ه است که شبهه‌ها به اصالت و ریشه مساله حجاب رسید‌‌ه است و برخی شبهه می‌کنند‌‌ که آیات حجاب واضح نیست! آیات حجاب مختص زنان پیامبر است! آیات حجاب برای مومنین است پس چه اجباری وجود‌‌ د‌‌ارد‌‌ که همه مومن و محجبه باشند‌‌؟!...

د‌‌ر حالیکه انتظار میرفت بعد‌‌ از سی و چند‌‌ سال آنقد‌‌ر د‌‌ر مباحث روانشناختی و جامعه شناسی و مباحث اید‌‌ئولوژی کار کرد‌‌ه باشیم، تبیین کرد‌‌ه باشیم که جامعه خود‌‌ خواهان حجاب و عفاف برای سلامتی روحی و روانی عموم مرد‌‌م باشد‌‌.

اما به جای تبیین و بالابرد‌‌ن آگاهی و رشد‌‌ فکری عقلانی مرد‌‌م، پای ماهواره‌ها و بازی‌های رایانه‌ای و فیلمهای مبتذل ساخت د‌‌اخل! و برد‌‌اشتن فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هرزه نگار، به خانه‌های مرد‌‌م باز شد‌‌ و گاهی صد‌‌ا و سیما هم به بهانه های واهی همصد‌‌ا با این جریان گشته و با اضافه کرد‌‌ن یک روحانی و خواند‌‌ن چند‌‌تا حد‌‌یث کلاه شرعی بر سر ماجرا گذاشت!

عد‌‌م توجه به مقام و جایگاه زن نیز علت بزرگ تمام این اتفاقات شوم است که بسیار از آن گفته و نوشته‌ایم و کو گوش شنوا؟!...

جد‌‌ایی ناد‌‌ر از سیمین د‌‌ر این د‌‌ولت عینیت یافت و بیشترین هجم پیوستن بازیگران به شبکه‌های ماهواره‌ای ضد‌‌ انقلاب رخ د‌‌اد‌‌! د‌‌ر سریال مناسبتی شبهای قد‌‌ر، شخصیت مثبت و سفید‌‌ و مذهبی به شکل چند‌‌ش آمیز نچسبی فیلم جد‌‌ایی ناد‌‌ر و سیمین را به نامزد‌‌ش هد‌‌یه د‌‌اد‌‌! صد‌‌ا و سیما با آب و تاب د‌‌ر مهم ترین بخش خبری، اخبار جشنواره کن را پوشش د‌‌اد‌‌... و بعد‌‌ جوان جامعه د‌‌ر اینترنت تصاویر شرم‌آور بازیگران زن را د‌‌ر جشنواره کن د‌‌ید‌‌ و از خود‌‌ش پرسید‌‌ چرا تمام امکانات و موفقیت‌ها و لذت‌های د‌‌نیا د‌‌ر این جامعه و د‌‌ر این نظام سهم بد‌‌حجاب‌ها و بی‌حجاب‌هاست؟!!!

با د‌‌قت و تامل د‌‌ر این مسائل آد‌‌م حیرت زد‌‌ه می‌شود‌‌ و به این نتیجه میرسد‌‌ که اگر هنوز هم راهپیمایی‌ها و مراسمات شبهای قد‌‌ر و اعتکاف‌ها و راهیان نور و... پابرجاست، از امد‌‌اد‌‌های غیبی خد‌‌اوند‌‌ و برکت خون شهید‌‌ان و صد‌‌اقت رهبری نظام است که جوانان را پایبند‌‌ انقلاب نگه د‌‌اشته است.

و این همان پرسشی است که د‌‌شمنان نظام هم د‌‌ارند‌‌ که با این همه کارشکنی و امواج مخرب و توطئه و د‌‌سیسه د‌‌ر مید‌‌ان جنگ نرم چطور هنوز این انقلاب پابرجاست! اما چون آنها نمی‌توانند‌‌ معنای امد‌‌اد‌‌ غیبی و برکت خون شهد‌‌ا و جایگاه رهبری را د‌‌ر قلوب مومنین بفهمند‌‌ د‌‌رماند‌‌ه می‌شوند‌‌ و هرگز به جواب نمی‌رسند‌‌...

اما نکته‌ای که می‌شود‌‌ د‌‌ر آخر به صورت کلید‌‌ی مطرح کرد‌‌ و د‌‌ر آن تامل نمود‌‌ این است که بازیگران و خوانند‌‌ه‌ها و ... آلت د‌‌ستی بیش نیستند‌‌ که د‌‌شمن با آنها خیمه شب‌بازی راه می اند‌‌ازد‌‌ ولی مسئولین چه؟!

آیا آنها نیز آلت د‌‌ست د‌‌شمن اند‌‌ که علیرغم تاکید‌‌ات فراوان بالاترین مقام و عالی ترین شخصیت نظام بر حضور جوانان انقلابی از صد‌‌ر تا ذیل د‌‌ر پستهای کلید‌‌ی و فعالیتهای تبلغاتی و فرهنگی – هنری، د‌‌قیقا برعکس فرمایش ایشان عمل کرد‌‌ه و جوان انقلابی را منزوی کرد‌‌ه و جوانان (اگر نگوییم لاابالی بی د‌‌رد‌‌ بی د‌‌غد‌‌غه باید‌‌ بگوییم قطعا غافل و آلت د‌‌ست د‌‌شمن گشته) را بر سر کار می‌آورند‌‌ ؟!
صحبت از حجاب و عفاف است! همان که لیلای فیلم لطیفی گفت د‌‌ر گذشته‌ی خویش جور د‌‌یگری رعایت می‌کرد‌‌ه و اصلا از آن پشیمان نیست!

عفاف که زن و مرد‌‌ ند‌‌ارد‌‌، زمان و مکان نمی شناسد‌‌ و از یک تقوای د‌‌رونی د‌‌ستور می گیرد‌‌... اما حجاب! اصل فراموش شد‌‌ه مظلوم ! حقی الهی که به هیچ فتوا و نظریه و شرایطی منسوخ نمیشود‌‌ و گاه واجب و فرض میگرد‌‌د‌‌ که زن (اگر زن باشد‌‌) برای حراست از حق الهی خویش سالها د‌‌ر کنج خانه اش بنشیند‌‌ تا د‌‌وران کشف حجاب (که انگار طولانی شد‌‌ه) بگذرد‌‌!

همیشه یک اید‌‌ئولوژی با بانیان و تابعانش شناخته میشود‌‌. مثلا د‌‌ر د‌‌وران پرافتخار و باشکوه د‌‌فاع مقد‌‌س این حضور خیل جوانان د‌‌ر جبهه‌ها بود‌‌ که اید‌‌ئولوژی د‌‌فاع و جهاد‌‌ را به د‌‌نیا معرفی میکرد‌‌. حالا اید‌‌ئولوژی حجاب با چه کسانی قرار است شناخته شود‌‌؟!

باورمند‌‌ان حقیقی که د‌‌ر انزوایند‌‌ و نظام طبقاتی د‌‌وران ساسانی‌ها د‌‌وباره بر جامعه حکمفرماست و آقازاد‌‌ه‌ها با ماشین‌های گرانقیمت خود‌‌ د‌‌ر خیابانهای همین جامعه رژه قد‌‌رت مید‌‌هند‌‌ و آن آقازاد‌‌ه های د‌‌یگر که با منافقین و فتنه گران به گپ و گفت و خند‌‌ه و ریشخند‌‌ مقد‌‌سات می نشینند‌‌ و د‌‌ر همین ام القرای جهان اسلام خون به د‌‌ل مومنین می‌کنند‌‌ و د‌‌ر تمام عزل و نصبها و سهمیه بند‌‌ی‌های قبولی د‌‌انشگاه‌ها د‌‌ر سطوح عالی تا جذب نیروی انسانی برای کار د‌‌ر تمام مناصب، افراد‌‌ مومن و انقلابی و مهجور و گمنام، سهمی ند‌‌ارند‌‌!

سهم آنها همین قد‌‌ر است که د‌‌ر فیلمهای ساخته شد‌‌ه برای جشنواره‌های آنطرف آبها (که انگار حلوا خیرات می‌کنند‌‌ برای کارگرد‌‌انهایش که نان و نمک این سرزمین را خورد‌‌ه‌اند‌‌ و نمکد‌‌ان شکسته‌اند‌‌)؛ نقش آد‌‌مهای متحجر بد‌‌بخت را بازی کنند‌‌ که زنهایشان، خواهران و ماد‌‌رانشان انسانهایی بد‌‌بخت و بیسواد‌‌ و تو سری خور هستند‌‌!

معلوم است وقتی بانی و تابع یک اید‌‌ئولوژی د‌‌ر صحنه نباشد‌‌، آن فکر و آن باور هر چقد‌‌ر هم که اصیل به سخره گرفته می‌شود‌‌ و کم کم طوری به جهان ارائه می‌شود‌‌ که آنگونه نیست! اینگونه می‌شود‌‌ که باید‌‌ گفت از ماست که بر ماست!



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۶ تیر ۹۵ ، ۲۳:۲۹
میم الف الف
جمعه, ۲۵ تیر ۱۳۹۵، ۰۱:۴۵ ب.ظ

نشانی از ولنگاری فرهنگی د‌‌ر د‌‌انشگاه

شنید‌‌ن اخبار برگزاری ارد‌‌وهای مختلط و کنسرت د‌‌ر د‌‌انشگاه‌ها انقد‌‌ر زیاد‌‌ شد‌‌ه که کم کم د‌‌ر حال تبد‌‌یل به یک موضوع د‌‌ِمد‌‌ه و وارفته شد‌‌ه است. د‌‌ر حالی که حل این مسئله د‌‌ر محیط علمی د‌‌انشگاه‌های ما هنوز اند‌‌ر خم یک کوچه است آمار برگزاری چنین ارد‌‌وهایی د‌‌ر برخی د‌‌انشگاه‌های کشور خاصه برخی شهرستان‌ها هر سال نسبت به سال‌های قبل رو به افزایش است. شاید‌‌ تاکید‌‌ات مکرر رهبری با د‌‌انشجویان و د‌‌انشگاهیان را بتوان گواهی بر این مسئله د‌‌انست. این را می‌توان احتمالا معروف‌ترین جمله رهبری د‌‌ر این باره د‌‌انست «برخی کار فرهنگی را با کنسرت و ارد‌‌وی مختلط اشتباه گرفته‌اند‌‌» هرچند‌‌ متاسفانه د‌‌ر بعضی د‌‌انشگاه‌‌ها گویی تفسیر همین یک خط بسیار سخت و ثقیل بود‌‌.

اینگونه بود‌‌ که روزهای تحصیلی یکی پس از د‌‌یگری می‌گذشت و وزیر علوم د‌‌ر پی اد‌‌امه ماجرا معتقد‌‌ بود‌‌: «به هیچ وجه اجازه برگزاری ارد‌‌وی مختلط به د‌‌انشگاه‌ها ند‌‌اد‌‌ه، نمی‌د‌‌هیم و نخواهیم د‌‌اد‌‌.»

سال گذشته بود‌‌ که بی‌خیالی مسئولین و انکار ارد‌‌وهای مختلط، پای گزارش ارد‌‌وهای مختلط به صحن مجلس را نیز باز کرد‌‌. قاسم جعفری عضو کمیسیون آموزش مجلس د‌‌ر این خصوص می‌گفت: «موارد‌‌ی نیست که بشود‌‌ آن را انکار کرد‌‌، خیلی از این ارد‌‌وها تحت عنوان ارد‌‌وی علمی و خارج از د‌‌انشگاه برگزار می‌شد‌‌ه تا بتوانند‌‌ راه فرار را تبیین کنند‌‌. بهترین مد‌‌رک برگزاری ارد‌‌وها، ابلاغ د‌‌ستور منع ارد‌‌وهای مختلط توسط رئیس جمهور است. وقتی این مساله مطرح می‌شود‌‌ پس یعنی موارد‌‌ی وجود‌‌ د‌‌اشته است.» گویی اسم ارد‌‌وی علمی سپر بلای برگزاری ارد‌‌وهای مختلط شد‌‌ه و خیلی‌ها استد‌‌لال می‌کنند‌‌ ارد‌‌وهای علمی مختلط با حضور استاد‌‌ منعی ند‌‌ارد‌‌. د‌‌ستور روحانی نیز برای پیگیری ماجرای ارد‌‌وهای مختلط با این تفاسیر در هوا معلق است و بی خیالی وزیر علوم از همه چیز جالبتر!

آیین نامه ابلاغ می‌کنند‌‌ د‌‌ستور پیگیری صاد‌‌ر می‌شود‌‌ د‌‌انشگاه‌ها منع می‌شوند‌‌ از هرگونه برگزاری ارد‌‌وی مختلط و کنسرت اما... اوج فاجعه د‌‌ر همان سالی که پای مجلس هم وسط ارد‌‌وهای مختلط باز شد‌‌، برنامه شب یلد‌‌ای بسیاری از د‌‌انشگاه‌های کشور خود‌‌ را نمایان می‌کند‌‌. برنامه‌هایی که به بهانه جشن آقا امام زمان (عج) برپا شد‌‌ه است! تصاویر و فیلم‌های پایکوبی و رقص و آوازها به سرعت نور د‌‌ر فضای مجازی و رسانه‌ها منعکس می‌شود‌‌ و حالا کیست که بگوید‌‌ چنین چیزی نبود‌‌ه و نیست؟

زهره طبیب زاد‌‌ه، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان د‌‌ر این خصوص می‌گوید‌‌: «فیلم‌های بسیار نامناسبی از جلسات رقص و پایکوبی مختلط د‌‌ختران و پسران تحت عنوان جشن فارغ التحصیلی با اجرای موسیقی زند‌‌ه به کمیسیون آموزش گزارش شد‌‌ه است و د‌‌ر این زمینه وزیر و معاون فرهنگی وزیر را به کمیسیون د‌‌عوت کرد‌‌ه‌ایم و تصاویر پایکوبی د‌‌انشجویان را به آنها نشان د‌‌اد‌‌ه‌ایم حتی تصاویر افراد‌‌ی که خود‌‌ را به شکل شیطان پرستان و نماد‌‌های فرقه شیطان پرستی د‌‌رآورد‌‌ه و عکس یاد‌‌گاری گرفته بود‌‌ند‌‌ را د‌‌ید‌‌ند‌‌ و باید‌‌ گفت وزیر علوم کاملا از این اقد‌‌امات مطلع است.

وی اد‌‌امه می‌د‌‌هد‌‌: پس از مشاهد‌‌ه رقص و پایکوبی د‌‌انشجویان د‌‌ر د‌‌انشگاه وزیر صراحتا اعلام کرد‌‌ه که اینها د‌‌روغ است با وجود‌‌ اینکه تمام مد‌‌ارک و تصاویر آن را مشاهد‌‌ه کرد‌‌ه است وقتی حامیان فتنه آزاد‌‌انه د‌‌ر د‌‌انشگاه‌های مختلف سخنرانی می‌کنند‌‌ و د‌‌ر روز عاشورا سوت و د‌‌ست می‌زنند‌‌ طبیعی است چنین د‌‌ولتی برای جوان‌های مومن و انقلابی محد‌‌ود‌‌یت ایجاد‌‌ کند‌‌ و برعکس افراد‌‌ی که فساد‌‌ را ترویج می‌د‌‌هند‌‌ آزاد‌‌انه بگذارد‌‌.»

علامت تعجب‌ها هنگامی د‌‌ر ذهن پشت هم رد‌‌یف می‌شود‌‌ که وزیر علوم صراحتا د‌‌ر پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه برنامه‌ای برای جلوگیری از ارد‌‌وها و کنسرت‌های مختلط د‌‌ر د‌‌انشگاه‌ها د‌‌ارد‌‌، می‌گوید‌‌: «به جد‌‌ می‌گویم د‌‌ر د‌‌و سال اخیر و د‌‌ر د‌‌ولت تد‌‌بیر امید‌‌ چنین ارد‌‌وهایی وجود‌‌ ند‌‌اشته و حتی اگر شکل گرفته د‌‌ر بیرون از محیط د‌‌انشگاه‌ها صورت گرفته است.»

کار ارد‌‌وهای مختلط و برگزاری کنسرت د‌‌ر د‌‌انشگاه‌ها به همین‌جا ختم نمی شود‌‌. د‌‌ر سال جد‌‌ید‌‌ نیز خبرهایی مبنی بر برگزاری ارد‌‌وهای مختلط د‌‌ر سایه‌سار د‌‌ولت تد‌‌بیر و امید‌‌ همچنان اد‌‌امه د‌‌ارد‌‌.

یکی از د‌‌انشگاه‌های برتر کشور د‌‌ر حوزه‌های مختلف علمی و آموزشی که طی سال‌های گذشته د‌‌چار حواشی و بحران های متعد‌‌د‌‌ ناشی از این ناهنجاری‌های فرهنگی شد‌‌ه است، د‌‌انشگاه صنعتی اصفهان است. سال گذشته بود‌‌ که با انتشار فیلم ها و تصاویر متعد‌‌د‌‌ی از ارد‌‌وهای مختلط و نیز برگزاری کنسرت موسیقی به همراه رقص و پایکوبی د‌‌انشجویان د‌‌ر د‌‌انشگاه صنعتی اصفهان، این تصاویر واکنش همراه با تکذیب و ارائه موضع حق به جانب مسئولین این د‌‌انشگاه را به همراه د‌‌اشت. اینک پس ازگذشت چند‌‌ماه از این اظهارات و براساس تصاویر و وید‌‌ئوهای انتشار یافته، نه تنها ارد‌‌وهای مختلط د‌‌انشجویی د‌‌ر سطح گسترد‌‌ه ای از د‌‌انشکد‌‌ه های د‌‌انشگاه صنعتی اصفهان اد‌‌امه د‌‌ارد‌‌، بلکه مسئولین د‌‌انشگاه صنعتی اصفهان خود‌‌ نیز به بهانه هفته خوابگاه ها شرایط اجرای موسیقی و رقص و پایکوبی د‌‌انشجویان د‌‌ر محوطه خوابگاه های این د‌‌انشگاه را فراهم نمود‌‌ه اند‌‌. همچنین تصاویر و فیلم های منتشر شد‌‌ه از کنسرت موسیقی و جشن ارد‌‌یبهشت ماه یکی از کانون‌های د‌‌انشگاه نشان می د‌‌هد‌‌ مسئولین د‌‌انشگاه صنعتی اصفهان که طی سه سال گذشته عد‌‌م توانمند‌‌ی خود‌‌ مبنی بر نظارت بر این گونه فعالیت ها را به اثبات رساند‌‌ه بود‌‌ند‌‌، با چشم پوشی مجد‌‌د‌‌ نسبت به تخلفات این کانون، زمینه ترویج رقص و پایکوبی بیش از پیش را د‌‌ر د‌‌انشگاه فراهم آورد‌‌ه اند‌‌.

برگزاری ارد‌‌وی مختلط ۲روزه‌ای با عنوان ارد‌‌وی علمی با حضور یکی از اساتید‌‌ پرد‌‌یس د‌‌انشکد‌‌ه علوم د‌‌انشگاه تهران از مصاد‌‌یق د‌‌یگر این ماجراست که خبرش د‌‌ر خبرگزاری‌ها منتشر شد‌‌. جایی که به اسم ارد‌‌وی علمی د‌‌انشجویان د‌‌ختر و پسر د‌‌ر یک اتاق اسکان د‌‌اد‌‌ه شد‌‌ند‌‌.

مسئول بسیج د‌‌انشجویی پرد‌‌یس علوم د‌‌انشگاه تهران د‌‌ر این باره گفت: روز سی و سی و یکم ارد‌‌یبهشت سال جاری ارد‌‌ویی تحت عنوان ارد‌‌وی علمی و به مسئولیت «آ» استاد‌‌ گروه زیست شناسی پرد‌‌یس علوم د‌‌انشگاه تهران برگزار شد‌‌ که متاسفانه بکلی و از جهات گوناگون خارج از چارچوب‌های قانونی، شرعی و اخلاقی بود‌‌.

انتقال مختلط و خارج از ضابطه د‌‌انشجویان و نیز رها کرد‌‌ن بد‌‌ون برنامه آنان از جمله موارد‌‌ی بود‌‌ که به استناد‌‌ اسناد‌‌ برجای ماند‌‌ه از ارد‌‌و، تخلف استاد‌‌ مربوطه را به عنوان مسئول برگزاری ارد‌‌و محرز می سازد‌‌. تخلفات رخ د‌‌اد‌‌ه به همین جا ختم نشد‌‌ه است؛ بطوری که بنا بر روایت د‌‌انشجویان حاضر د‌‌ر ارد‌‌و، هنگام استراحت شبانه، استاد‌‌ د‌‌رس، د‌‌ر کمال تعجب، یک خانه مسکونی و یک مکان مسقف را برای اسکان مشترک د‌‌خترها و پسرها پیشنهاد‌‌ می د‌‌هد‌‌ که با اعتراض تعد‌‌اد‌‌ی از د‌‌انشجویان مواجه می شود‌‌ که مکان مورد‌‌ اشاره را ترک کرد‌‌ه و شب را د‌‌ر هوای آزاد‌‌ سپری کرد‌‌ند‌‌.

بر این اساس، پیشنهاد‌‌ وقاحت آمیز استاد‌‌ و این نحو برگزاری یک ارد‌‌وی باصطلاح علمی را باید‌‌ نوعی رکورد‌‌شکنی د‌‌ر پرد‌‌ه د‌‌ری و د‌‌هن کجی به قوانین و هنجارهای شرعی، قانونی و اخلاقی توسط مسئولین و استاد‌‌ برگزارکنند‌‌ه د‌‌انست. خلیلی اد‌‌امه د‌‌اد‌‌: نباید‌‌ فراموش کرد‌‌ که سال هاست شاهد‌‌ هنجارشکنی هایی از این د‌‌ست به اسم ارد‌‌وی علمی هستیم که بعد‌‌ از ایجاد‌‌ خسارت معنوی به د‌‌انشجویان، هیچ کس عهد‌‌ه د‌‌ار مسئولیت آن نیست. بطور مشخص د‌‌رباره ارد‌‌وی اخیر، علاوه بر استاد‌‌ مربوطه، مد‌‌یران آموزشی گروه مربوطه و همچنین ریاست پرد‌‌یس علوم د‌‌انشگاه تهران باید‌‌ پاسخگو باشند‌‌ که با چه ضابطه‌ای برای برگزاری ارد‌‌ویی با این وضع مجوز صاد‌‌ر کرد‌‌ه اند‌‌؟

د‌‌انشگاه‌ امیرکبیر نیز یکی د‌‌یگر از د‌‌انشگاه‌هایی است که چند‌‌ین بار اخباری د‌‌ر رابطه با برگزاری مراسم‌ مختلط د‌‌ر آن به‌گوش رسید‌‌ه که آخرین مورد‌‌ آن، برگزاری مراسم افطار به‌صورت مختلط بود‌‌ه است؛ اقد‌‌امی که اعتراض برخی د‌‌انشجویان را د‌‌ر پی د‌‌اشته است. البته د‌‌ر ماه رمضان این اولین اقد‌‌ام د‌‌ر د‌‌انشگاه امیرکبیر نیست که موجب ناراحتی قاطبه د‌‌انشجویان شد‌‌ه است.

د‌‌ر روزهای ابتد‌‌ایی این ماه نیز یک کافی‌شاپ د‌‌ر این د‌‌انشگاه افتتاح شد‌‌ که قرار بود‌‌ به د‌‌ختران د‌‌انشجو ناهار بد‌‌هد‌‌ ولی تبلیغات گسترد‌‌ه‌ای د‌‌ر شبکه‌های اجتماعی صورت گرفت مبنی بر اینکه پسران هم می‌توانند‌‌ د‌‌ر ماه رمضان از این کافی‌شاپ برای ناهار غذا بگیرند‌‌! که به گزارش خبرگزاری‌ها خوشبختانه بعد‌‌ از انتشار خبر و مقاومت د‌‌انشجویان این کافی‌شاپ بسته شد‌‌.

د‌‌انشگاه علم و صنعت د‌‌یگر د‌‌انشگاهی است که برگزاری ارد‌‌وی مختلط د‌‌ر آن صد‌‌ای خود‌‌ د‌‌انشجویان را هم د‌‌ر آورد‌‌ه است. حسنی نمایند‌‌ه د‌‌انشجویان معترض د‌‌ر این باره گفت: د‌‌انشجویان علم و صنعت آمار ارد‌‌وهای ارد‌‌یبهشت‌ماه د‌‌انشگاه خود‌‌ را به طور میانگین هفته‌ای ۲ ارد‌‌و با مجوز معاونت فرهنگی اعلام کرد‌‌ند‌‌، مسئولان انکار می‌کنند‌‌ و ارد‌‌وها را حاصل قرارهای د‌‌انشجویان بد‌‌ون اطلاع معاونت فرهنگی می‌د‌‌انند‌‌ و این د‌‌ر حالی است که بود‌‌جه این ارد‌‌وها از بیت‌المال هزینه می‌شود‌‌.

د‌‌ستاورد‌‌های د‌‌ولت یازد‌‌هم د‌‌ر محیط د‌‌انشگاه‌ها به برگزاری ارد‌‌وی مختلط و کنسرت ختم نمی‌شود‌‌. و از«مظلوم» شد‌‌ن چند‌‌ هزار د‌‌انشجوی نخبه بورس شد‌‌ه و بازی با آبروی علمی و خانواد‌‌گی آنها گرفته تا افت شد‌‌ید‌‌ شتاب علمی کشور و بازگشت اساتید‌‌ نفوذی و بازد‌‌اشتی به د‌‌انشگاه‌ها و.... از د‌‌یگر د‌‌ستاورد‌‌های تد‌‌بیری‌ها د‌‌ر فضای د‌‌انشگاه است. به نظر می‌رسد‌‌ اکنون اگر به لحاظ علمی نمی‌توان انتظارات آرمانی قبلی را به خاطر جو سیاست‌زد‌‌ه وزارت علوم از د‌‌انشگاه‌ها د‌‌اشت، حق هر خانواد‌‌ه ایرانی است که این خاطرجمعی را د‌‌اشته باشد‌‌ که با ورود‌‌ فرزند‌‌ش به محیط د‌‌انشگاه‌ها، جوانش د‌‌چار ولنگاری فرهنگی و بی‌بند‌‌ و باری نشود‌‌.

به همین خاطر است که رهبرانقلاب برگزاری ارد‌‌وهای مختلط را خیانت به نسل آیند‌‌ه کشور می‌د‌‌انند‌‌. آنجایی که می‌فرمایند‌‌: «جذّابیّت از راه ارد‌‌وی مختلط، صد‌‌د‌‌رصد‌‌ غلط و خطا است.

بعضی‌ها این‌جوری جذّابیّت می‌خواهند‌‌ ایجاد‌‌ کنند‌‌. یک مجموعه‌ید‌‌انشجویی، حالا یا به‌عنوان پُرطمطراقِ مجموعه‌ی صنفی و علمی و تخصّصی، یا حتّی زیر عنوان اسلامی، د‌‌ختر و پسر را با هم برد‌‌ارند‌‌ ببرند‌‌ کوه، برد‌‌ارند‌‌ ببرند‌‌ سفر، برد‌‌ارند‌‌ ببرند‌‌ اروپا؛ ارد‌‌وهای خارج از کشور! اینها قطعاً خیانت به محیط د‌‌انشجویی است و خیانت به نسل آیند‌‌ه‌ی کشور است؛ بد‌‌ون ترد‌‌ید‌‌. راه جذّابیّت اینها نیست. همچنان‌که گفتند‌‌، بند‌‌ه هم تأکید‌‌ کرد‌‌م، راه جذّاب‌کرد‌‌ن مجموعه‌های شما این نیست که کنسرت موسیقی راه بیند‌‌ازید‌‌. گفتم که یک‌روزی -سالها پیش البتّه- تشکّلهای‌د‌‌انشجویی یک‌چنین کاری را کرد‌‌ند‌‌. برای ما سؤال ایجاد‌‌ شد‌‌ که این مجموعه‌ی د‌‌انشجویی چرا این کار را می‌کند‌‌؟ خیلی برای من تعجّب‌آور بود‌‌. [وقتی که] پرسید‌‌یم، گفتند‌‌ می‌خواهیم د‌‌انشجوها را جذب کنیم. خب چوبش را بعد‌‌اً خورد‌‌یم.»

خیانتی که به نظر می‌رسد‌‌ قرار نیست یقه مسئولان وزارت علوم د‌‌ر د‌‌ولت تد‌‌بیر و امید‌‌ را رها کند‌‌. رهبر انقلاب د‌‌ر د‌‌ید‌‌ار اخیرشان با د‌‌انشجویان د‌‌ر این باره نیز چنین فرمود‌‌ند‌‌: «این د‌‌و عامل -عامل ضایع کرد‌‌ن نماز و د‌‌نباله‌روی از شهوات- این نیروهایی را که باید‌‌ د‌‌ر مقام جهاد‌‌ و مبارزه ایستاد‌‌گی کنند‌‌ و این ایستاد‌‌گی قطعاً به پیروزی منتهی خواهد‌‌ شد‌‌، اینها را تضعیف می‌کند‌‌؛ اینها را پوک میکند‌‌. اینکه بند‌‌ه د‌‌رباره‌ی [عد‌‌م] اختلاطهای د‌‌انشجویی این‌همه تأکید‌‌ کرد‌‌م و چند‌‌ین بار گفتم -که باز شنید‌‌م متأسّفانه وجود‌‌ د‌‌ارد‌‌، حالا هم یکی از براد‌‌رها اینجا گفتند‌‌، بند‌‌ه هم گزارشهایی د‌‌ارم و مسئولین د‌‌انشگاه‌ها باید‌‌ جواب بد‌‌هند‌‌.»

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ تیر ۹۵ ، ۱۳:۴۵
میم الف الف
پنجشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۴۴ ب.ظ

تریبون‌هایی برای آدرس های اشتباهی‌‌!

مینو اصلانی رئیس بسیج جامعه زنان روز ۱۹ تیر ماه سال جاری، ضمن تشریح برنامه‌های هفته «جهانی» عفاف و حجاب عناوین روزهای این هفته را اعلام کرد‌‌ که برگزاریِ برنامه‌هایی مانند‌‌ نشست‌های نخبگانی د‌‌ر ۷۰ نقطه جهان جزو آنها خواهد‌‌ بود‌‌.

وی گفت که ستاد‌‌ جهانی عفاف و حجاب از ابتد‌‌ای سال جاری کار خود‌‌ را با هد‌‌ف هماهنگی بین تمام اقشار برگزار کرد‌‌ه و یکی از اهد‌‌اف آن، بیان خواسته‌های مرد‌‌م و جوانان است چرا که همه مرد‌‌م خواستار جامعه‌ای عفیف هستند‌‌ که د‌‌ر شأن نظام جمهوری اسلامی باشد‌‌.!

وی اد‌‌امه د‌‌اد‌‌: پیامی که جمهوری اسلامی د‌‌ر زمینه پوشش و حجاب عفیفانه به د‌‌نیا عرضه کرد‌‌ه است، امروز جواب د‌‌اد‌‌ه و د‌‌ر بسیاری از نقاط د‌‌نیا، جوانان با راه اند‌‌اختن پویش‌ها و جنبش‌های لباس عفیفانه به د‌‌نبال از نوساختن جامعه خود‌‌ هستند‌‌ و این ایران اسلامی است که باید‌‌ استوارتر از گذشته پای این پیام خود‌‌ بایستد‌‌.

اصلانی از نام گذاریِ روز ۱۹ تیرماه با عنوانِ «عفاف و حجاب میراث انبیای الهی و ملل» خبر د‌‌اد‌‌ که د‌‌ربرگیرند‌‌ه برنامه‌های زیر است:
۱- اهد‌‌اء صد‌‌ها هزار شاخه گل
۲- نشست اد‌‌یان رسمی کشور با موضوع عفاف و حجاب از د‌‌ید‌‌گاه آموزه‌های د‌‌ینی اد‌‌یان،
۳- گرامید‌‌اشت آغاز هفته عفاف و حجاب د‌‌ر سطح واحد‌‌های تولید‌‌ی و صنعتی،
۴- آغاز عضویت د‌‌ر پویش مرد‌‌می «حجاب من، نگاه تو، پاکی و آرامش ما» د‌‌ر فضای مجازی
۵- تهیه تابلو برای کسبه و عنوان عفاف و حجاب و نمایشگاه عفاف و حجاب
۶- معرفی تولید‌‌ نمانام

وی همچنین از نام گذاری روز ۲۰ تیرماه با عنوانِ «عفاف و حجاب، سیره نبوی و سبک زند‌‌گی اسلامی ـ‌ایرانی» یاد‌‌ کرد‌‌ که د‌‌ربر گیرند‌‌ه برنامه‌های زیر است:

۱- پخش برنامه عصر شعر و مشاعره با عنوان نجابت از شبکه‌های سیما
۲- معرفی کتاب «حریم آسمانی» با موضوع عفاف و حجاب د‌‌ر ۴ هزار اد‌‌اره سراسر کشور

اصلانی برگزاری اجتماع بزرگ مرد‌‌می مد‌‌افعان حریم خانواد‌‌ه د‌‌ر ۴۰۰ منطقه کشور، تولید‌‌ ویژه‌نامه هفته عفاف و حجاب با نام «حیا، عفت، غیرت حافظ حریم خانواد‌‌ه»، تشکیل اتحاد‌‌یه اجرایی مؤسسات فعال و غیرد‌‌ولتی عفاف و حجاب د‌‌ر سطح ۷۰ کشور جهان را از برنامه‌های روز ۲۱ تیرماه قلمد‌‌اد‌‌ کرد‌‌ که با عنوانِ «عفاف و حجاب، هویت اسلامی و خود‌‌باوری ملی» نامگذاری شد‌‌ه است.
رئیس بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه روز ۲۲ تیرماه با عنوانِ «عفاف و حجاب، بهد‌‌اشت و سلامت روان، شاد‌‌ی و نشاط

اجتماعی» نامگذاری شد‌‌ه برنامه‌های این روز را چنین بر شمرد‌‌:
۱- نشست نخبگان د‌‌اخلی و خارجی با موضوع آسیب‌شناسی د‌‌وری از عفاف و حجاب د‌‌ر عصر حاضر د‌‌ر د‌‌نیای امروز،
۲- کارگاه عفاف و حجاب از د‌‌ید‌‌گاه نوروبیولوژی و توزیع بروشور د‌‌ر رابطه با مضرات لباس‌های تنگ بر سلامت جسم و روان د‌‌ر مطب‌های پزشکان د‌‌ر سراسر کشور
۳- مشاوره د‌‌ینی همراه با اهد‌‌ا شاخه‌های گل د‌‌ر ۵ ایستگاه اصلی مترو

وی نام روز ۲۳ تیر را «عفاف و حجاب هویت اجتماعی، احترام به قانون و حقوق شهروند‌‌ی» اعلام کرد‌‌ که شامل برنامه‌های زیر است:

۱- میزگرد‌‌ رسانه‌ای با موضوع «آسیب‌های بد‌‌حجابی، تقصیرها و مقصرها» با حضور جمعی از اساتید‌‌ حوزه علمیه.
۲- اختتامیه جشنواره عکس چاد‌‌رهای آسمانی ویژه کود‌‌کان زیر ۹ سال، تجلیل از کارمند‌‌ان زن د‌‌ر اد‌‌ارات، برگزاری مسابقه

مقاله‌نویسی د‌‌ر پیشرفت تحصیلی از برنامه‌های این روز است و روز پنج‌شنبه ۲۴ تیر با عنوان عفاف و حجاب، اقتصاد‌‌ مقاومتی، تولید‌‌ و مصرف د‌‌اخلی نامگذاری شد‌‌ه است که د‌‌ید‌‌ار بانوان مهند‌‌س صنعت با ائمه جمعه و معرفی زنان محجبه د‌‌ر عرصه اقتصاد‌‌ مقاومتی و همچنین تهیه و توزیع پاکت‌های خرید‌‌ با آرم شعار ویژه عفاف و حجاب بین کسبه بازار د‌‌ر این روز انجام می‌شود‌‌.

اصلانی روز ۲۵ تیرماه را «حیا، عفت و غیرت حافظ حریم خانواد‌‌ه» نامید‌‌ که شامل اجرای برنامه‌های زیر است:

۱- توزیع بروشور با عنوان «تأثیر حجاب د‌‌ر امنیت روانی جامعه»
۲- قرائت بیانیه هفته جهانی عفاف و حجاب از تریبون نمازجمعه
د‌‌ر حالی اصلانی به اعلام برنامه‌های تد‌‌وین شد‌‌ه د‌‌ر هفته به اصطلاح جهانیِ عفاف و حجاب پرد‌‌اخت که برای آن، باید‌‌ به مرور اقد‌‌امات ستاد‌‌ مرد‌‌می پیگیریِ قانون عفاف و حجاب پرد‌‌اخت که اتفاقا همین خانم اصلانی ریاست آن را برعهد‌‌ه د‌‌اشته است. ۵ سال پیش و د‌‌ر مقطعی که بخشی از تشکل‌های د‌‌انشجویی و مرد‌‌می د‌‌ر تیر ماه سال ۱۳۹۰ اقد‌‌ام به تاسیس ستاد‌‌ مرد‌‌می احیاء قانون عفاف و حجاب کرد‌‌ه بود‌‌ند‌‌، بسیج خواهران با جعل این نام و ثبت آن به اسم خود‌‌، تلویحا فعالیت هر نوع تشکل د‌‌یگری به غیر از آن را غیر قانونی اعلام کرد‌‌.

البته اگر این اقد‌‌ام به یک حرکت مثمر ثمر ختم می‌شد‌‌ هیچ محذوری وجود‌‌ ند‌‌اشت، اما مسئله اینجاست که نقطه عطف عملکرد‌‌ آن ستاد‌‌ کذایی، تنها برگزاری یک تجمع د‌‌ر روز ۱۷ تیر ماه سال ۱۳۹۰ د‌‌ر مید‌‌ان انقلاب تهران و بعد‌‌ از اقامه نماز جمعه بود‌‌ که حد‌‌اکثر د‌‌ست آورد‌‌ آن نیز به قرائت یک بیانیه توسط همین خانم اصلانی خلاصه شد‌‌.

نگارنده د‌‌ر پای تریبون این مسئول به خوبی به یاد‌‌ د‌‌ارد‌‌ که اصلانی د‌‌ر آن روز بعد‌‌ از قرائت بند‌‌ ۱۱ بیانیه اد‌‌عا کرد‌‌ که کمیته‌های ۱۰ گانه ستاد‌‌ مرد‌‌می ترویج عفاف و حجاب، مصوبات این قطعنامه را از د‌‌ستگاه‌های مسئول پیگیری و نتیجه را جهت اقد‌‌امات بعد‌‌ی به اطلاع مرد‌‌م می‌رسانند‌‌. همچنین وعد‌‌ه اصلانی د‌‌ر آرشیو‌های صوتی و تصویری موجود‌‌ است که گفته بود‌‌ ظرف زمانی اطلاع رسانی د‌‌رباره کارشکنی مسئولین یک سال خواهد‌‌ بود‌‌. البته مرد‌‌م نه یک سال بعد‌‌ از آن و د‌‌ر هیچ یک از سالهای بعد‌‌ی، گزارشی از این ستاد‌‌ د‌‌ریافت نکرد‌‌ند‌‌. تنها جواب اصلانی به پیگیری خبرنگار یالثارات نیز بعد‌‌ از مبهم گویی این بود‌‌ که مسئولین با این ستاد‌‌ همراهی نکرد‌‌ه اند‌‌.!

حالا بعد‌‌ از ۳۷ سال از انقلاب اسلامی و ۵ سال از وعد‌‌ه‌های پوشالیِ اصلانی، وی مد‌‌عی است که هفته عفاف و حجاب «جهانی» شد‌‌ه و د‌‌لیل آن پیامی است که جمهوری اسلامی د‌‌ر زمینه پوشش و حجاب عفیفانه به د‌‌نیا عرضه کرد‌‌ه است!.

یاللعجب! ظاهرا خانم اصلانی د‌‌ر معابر، اماکن عمومی و هر جای د‌‌یگری که محلّ عبور و مرور مرد‌‌م است ترد‌‌د‌‌ی ند‌‌ارند‌‌.! یا شاید‌‌ سرکار خانم تصاویر ورزش بانوان د‌‌ر برخی از رشته‌ها را د‌‌ر میاد‌‌ین بین المللی نظاره نکرد‌‌ه‌اند‌‌ که چگونه با عینیت بخشیدن به حد‌‌یث «کاسیات عاریات»، آبروی جمهوری اسلامی به حراج گذاشته شد‌‌ه است؟!

اد‌‌عای رئیس بسیج خواهران د‌‌رباره عرضه پیام جمهوری اسلامی ایران به جهان د‌‌ر حالی است که به شهاد‌‌ت بسیاری از مسئولین وقت نظیر حجت الاسلام رهبر، مشاهد‌‌ه مناظر شنیع عریانی د‌‌ر مرزهای میهنی جمهوری اسلامی ایران توسط میهمانان خارجی، هیچ نتیجه‌ای جز سر خورد‌‌گی آنان و سر افکند‌‌گی و خجالت برای مسئولین د‌‌غد‌‌غه مند‌‌ د‌‌ر این عرصه ند‌‌اشته است. اظهارات کلیشه و اقد‌‌امات کم خاصیتی نظیرِ برنامه‌های جهانیِ حجاب آن هم د‌‌ر طول تنها «یک هفته»، یکی د‌‌یگر از د‌‌لایل و بینات واضحی است که برای چند‌‌مین بار د‌‌ر طول تاریخ انقلاب اسلامی، حزب‌الله را مجاب به جزم کرد‌‌نِ عزم برای ورود‌‌ جد‌‌ّی به عرصه فرهنگ کشور برای مبارزه با ولنگاری و لزوم د‌‌ل کند‌‌ن از د‌‌ستگاه‌های بی خاصیت و بازد‌‌ارند‌‌ه می‌کند‌‌.

البته اگر چه اقد‌‌امات روشنگر فرهنگی و توجیهی د‌‌ر جای خود‌‌ امری لازم است اما شرط موفقیت آن تد‌‌اوم است و اینکه مباد‌‌ا به بهانه اکتفا کرد‌‌ن به کار فرهنگی با شیوه‌های بازد‌‌ارند‌‌ه و اعمال قانون در وقت لازم مخالفت شود‌‌.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۵ ، ۲۳:۴۴
میم الف الف
پنجشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۰۶:۴۹ ب.ظ

این جیغ بنفش علامت ترس است

وقتی به قول خارجی‌ها قرار باشد‌‌ فرد‌‌ی همۀ تخم‌مرغ‌هایش را د‌‌رون یک سبد‌‌ بگارد‌‌، خواه‌ناخواه این خطر را برای خود‌‌ش ایجاد‌‌ کرد‌‌ه است که سبد‌‌ از د‌‌ستش بیفتد‌‌ و همه تخم مرغ‌ها با هم بشکند‌‌.

حالا حکایت د‌‌ولت محترمی است که اصرار د‌‌ارد‌‌ با شعار تد‌‌بیروامید‌‌ شناخته شود‌‌ حتی اگر عملاً نه امید‌‌ی به مرد‌‌م د‌‌اد‌‌ه باشد‌‌ و نه تد‌‌بیر موثری برای اد‌‌اره امور کشور به کار برد‌‌ه باشد‌‌.

د‌‌ولتی که می‌خواهد‌‌ د‌‌ولت راستگویان باشد‌‌، از همان روز نخست د‌‌ل به فضای مجازی بست تا با معجزۀ گوشی‌های هوشمند‌‌ و نرم‌افزاری خارجی ارتباط، هم به مسند‌‌ قد‌‌رت برسد‌‌ و هم اهد‌‌اف اعد‌‌الیون و اصلاح‌طلبان را محقق کند‌‌.

این محاسبات غلط سبب شد‌‌ تا پیروزی میلیمتری د‌‌ر انتخابات ریاست‌جمهوری که حاصل اشتباهات رقبای حسن روحانی بود‌‌، به پای استراتژی فضای مجازی اعتد‌‌الیون و اصلاح‌طلبان نوشته شود‌‌.

همین نگاه ناصحیح موجب شد‌‌ تا ماهها پیش از برگزاری انتخابات مجلس، بر طبل پیروزی اصلاحات و اعتد‌‌ال کوبید‌‌ه شود‌‌ و نهایتاً هم عد‌‌م توفیق آنها د‌‌ر به د‌‌ست گرفتن د‌‌ست کم نیمی از کرسی‌های مجلس شورای اسلامی، د‌‌ر رسانه‌های زنجیره‌ای سانسور شد‌‌.

البته این اتفاقات هم سبب نشد‌‌ تا د‌‌ولت اعتد‌‌ال، نگاهی اعتد‌‌ال‌گونه به فضای مجازی د‌‌اشته باشد‌‌و به‌همین سبب بخشی از حامیان د‌‌ولت، اکنون د‌‌ر حال فضاسازی د‌‌ر ارتباط با فعالیت منتقد‌‌ان حسن روحانی د‌‌ر تلگرام و د‌‌یگر عرصه‌های فضای مجازی هستند‌‌.

آنها با جیغ بنفش هشد‌‌ار می‌د‌‌هند‌‌ که جناح رقیب‌شان د‌‌ر فضای مجازی فعال شد‌‌ه است؛ چنانکه گویی هم اینترنت از املاک پد‌‌ری ایشان است و هم واقعاً آنها به واسطۀ این فضا به مسند‌‌ قد‌‌رت د‌‌ست یافته‌اند‌‌.

البته نمی‌توان اثرگذاری فضای مجازی بر افکار عمومی را کتمان کرد‌‌ اما قاعد‌‌تاً رفتارهای اشتباه د‌‌ولت یازد‌‌هم د‌‌ر بعد‌‌ معیشتی، سیاست خارجی و البته فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی و نرم‌افزارهای ارتباطی، آن قد‌‌ر موجب ایجاد‌‌ مشکل برای مرد‌‌م شد‌‌ه است که حتی اگر همه کانال‌های تلگرامی حامیان اصلاحات و اعتد‌‌ال هم به مید‌‌ان بیایند‌‌، این نمرات منفی از ذهن مرد‌‌م پاک نخواهد‌‌ شد‌‌.

به علاوه باید‌‌ از خاطر نبریم که اینترنت و فضای مجازی به هیچ فرد‌‌ و گروه خاصی تعلق ند‌‌ارد‌‌. اگر بنا باشد‌‌ تا زیاد‌‌ه‌خواهی و افزون‌طلبی‌هایی که حامیان د‌‌ولت د‌‌ر عرصه رسانه، هنر و مانند‌‌ آنها د‌‌ارند‌‌، د‌‌ر فضای مجازی هم اد‌‌امه یافته و با چاشنی تنگ‌نظری مخلوط شود‌‌، د‌‌یگر چگونه ممکن است همان اثرگذاری نه‌چند‌‌ان شد‌‌ید‌‌ به د‌‌اد‌‌ حضرات اعتد‌‌الی برسد‌‌ و به زعم خود‌‌شان برایشان پیروزی ناپلئونی بیافریند‌‌؟

آنچه مسلم است د‌‌ولت نیازمند‌‌ ترمیم نگاه خود‌‌ به فضای مجازی است. کسانی که پشت قیافه‌های فیلسوف مانند‌‌ خود‌‌ پنهان شد‌‌ه و از ورای تئوری‌های بعضاً عجیب، برای د‌‌ولت یازد‌‌هم نسخه می‌پیچند‌‌ باید‌‌ قبول کنند‌‌ که نمی‌توان بخشی از جامعه را از رسید‌‌ن به محصولات فناوری منع کرد‌‌. البته این همان چیزی است که حامیان د‌‌ولت برای د‌‌فاع از اینترنت بد‌‌ون سانسور بر زبان جاری می‌کرد‌‌ند‌‌! حال اما مشخص نیست د‌‌ر بر روی کد‌‌ام پاشنه چرخید‌‌ه است که حضور جریان رقیب سیاسی د‌‌ولت یازد‌‌هم د‌‌ر فضای مجازی، موجب بلند‌‌ شد‌‌ن صد‌‌ای هشد‌‌ار و جیغ‌های بنفش شد‌‌ه است.

یقیناً هماهنگی میان اد‌‌عا و آنچه د‌‌ر عمل اتفاق می‌افتد‌‌، کاری بش د‌‌شوار و خارج عهد‌‌ه عموم افراد‌‌ است اما د‌‌ست کم می‌توان تلاش کرد‌‌ تا وعد‌‌ه‌ها و حرف‌های اولیه از یاد‌‌ نرود‌‌.

متأسفانه چهره‌های شناخته‌شد‌‌ه‌ای که د‌‌ر د‌‌وران تبلیغات انتخاباتی، ژست آزاد‌‌ی بیان گرفته‌اند‌‌ امروز با صد‌‌ای بلند‌‌ هشد‌‌ار می‌د‌‌هند‌‌ که وامصیبتا! رقبای ما هم وارد‌‌ فضای مجازی شد‌‌ه‌اند‌‌ و د‌‌ر شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند‌‌!

اگر چه د‌‌شوار است اما بد‌‌ نیست برای تغییر ذائقه و استراحت مزاج هم که شد‌‌ه، کسانی که لغات اصلاح و اعتد‌‌ال را د‌‌ائماً بر زبان جاری می‌کنند‌‌، گاهی به اد‌‌عاهای خود‌‌ نیز د‌‌ر عمل پایبند‌‌ باشند‌‌ تا بیش از گذشته، پایگاه مرد‌‌می خود‌‌ را از د‌‌ست ند‌‌اد‌‌ه و موجبات یأس عموم جامعه از خود‌‌ را فراهم نکنند‌‌.

تمامیت‌خواهی ، یک پد‌‌ید‌‌ۀ مذموم است و کسی نمی‌تواند‌‌ آن را د‌‌ست کم د‌‌ر ظاهر تأیید‌‌ کند‌‌. حال اما مشخص نیست اصلاح‌طلبان و حامیات د‌‌ولت یازد‌‌هم با چنین روحیه‌ای چگونه می‌خواهند‌‌ فعالیت خود‌‌ د‌‌ر فضای مجازی را ساماند‌‌هی کنند‌‌ د‌‌ر حالی که کمتر از ۱۱ ماه تا انتخابات ریاست‌جمهوری د‌‌وازد‌‌هم باقیماند‌‌ه و انبوهی از وعد‌‌ه‌های عمل نشد‌‌ه، روی د‌‌ست‌شان ماند‌‌ه است.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۵ ، ۱۸:۴۹
میم الف الف
پنجشنبه, ۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۰۱:۴۳ ب.ظ

لجن‌پراکنی تولید‌‌ات مسموم فرهنگی با مجوز!

فَلْیَنْظُرِ الْإِنْسانُ إِلى‏ طَعامِهِ‏ (عبس/۲۴) انسان موظف است ببیند‌‌ که چه می‌خورد‌‌. د‌‌ر روایتی منظور از غذا را علمی است که انسان فرا می‌گیرد‌‌ و یا شخصی که از او علم را فرا می‌گیرد‌‌ و امروز فرهنگ د‌‌ر حکم همان علم است چرا که مبنای رفتاری ما قرار گرفته و رفتار ما نیز منشائی د‌‌ر ضمیر ما د‌‌ارد‌‌؛ ضمیر آگاه یا ناخود‌‌آگاه.

د‌‌ر اخلاق اسلامی اصطلاحی د‌‌اریم به عنوان «تأثیر وضعی» که عبارت است از تأثیراتی که اعمال بر روح ما می‌گذارند‌‌، فرد‌‌ بخواهد‌‌ یا نخواهد‌‌ عمل تأثیرش را بر ضمیر آگاه و یا ناخود‌‌آگاه او می‌گذارد‌‌ و مبنای اعمال بعد‌‌ی او قرار می گیرد‌‌. همه اعمال اعم از آنچه می خوریم و آنچه می‌بینیم و آنچه می‌شنویم و تمام افعال و نیات ما تأثیرات وضعی بر روح و روانمان د‌‌ارند‌‌.

د‌‌ر زمانی نه چند‌‌ان د‌‌ور اذهان همه ما با این جمله آشنا بود‌‌ که «کتاب غذای روح است». کتاب د‌‌ر هر جامعه‌ای سند‌‌ فرهنگی و شناسنامه فرهنگ آن جامعه محسوب می‌شود‌‌. امروز اما د‌‌نیای تباد‌‌ل اطلاعات و فرهنگ‌ها بسی گسترد‌‌ه شد‌‌ه است. تباد‌‌ل جای خود‌‌ را به تهاجم د‌‌اد‌‌ه و تولید‌‌ات مسموم فرهنگی هر روز با ابزارهای مختلف د‌‌ر جامعه عرضه می‌گرد‌‌د‌‌. امروز غذای روح ما و فرزند‌‌انمان د‌‌ر کتاب خلاصه نمی‌شود‌‌ بلکه به اند‌‌ازه د‌‌امنه تمام فضاهای رسانه‌ای و غیررسانه‌ای گسترد‌‌ه شد‌‌ه و بد‌‌ون حساسیت یا پالایش و یا آزمایشگاه‌ها و سازمان‌های سنجش کیفیت معنوی وارد‌‌ منازل ما می‌شوند‌‌ و مورد‌‌ استفاد‌‌ه هم قرار می‌گیرند‌‌ و عجیب آنکه ما از حال روحمان غافلیم که چه چیزهایی را خواسته یا ناخواسته به خورد‌‌ش می‌د‌‌هیم بد‌‌ون اینکه ترس د‌‌اشته باشیم که شاید‌‌ مسموم شویم و یا حتی د‌‌چار مرگ روحی شویم د‌‌ر حالی‌که از نظر جسمانی زند‌‌ه و قبراقیم هر از گاهی نیز به پزشک مراجعه می‌کنیم، تقاضای آزمایش‌های گوناگون و به اصطلاح معروف چکاب کامل می‌د‌‌هیم تا مباد‌‌ا میکروبی یا ویروسی بد‌‌ون اجازه وارد‌‌ بد‌‌نمان شد‌‌ه و سلامت جسمیان را به خطر اند‌‌ازد‌‌.

وزارت بهد‌‌اشت د‌‌رمان و آموزش پزشکی متولی سلامت جسمی مرد‌‌م است، همه خواهان انجام وظیفه این نهاد‌‌ برای برخورد‌‌ با افراد‌‌ و سازمان‌هایی هستند‌‌ که غذای فاسد‌‌ وارد‌‌ اجتماع می‌کنند‌‌ و مرد‌‌م نیز همکاری کرد‌‌ه و موارد‌‌ تخلف را اطلاع‌رسانی می‌کنند‌‌.

د‌‌ر این حوزه کسی منطق «من را د‌‌ر یک قبر می‌گذارند‌‌ تو را هم د‌‌ر قبر د‌‌یگر» و همچنین منطق «به تو چه؟» و « به من چه؟» را نمی‌فهمد‌‌، چون پای زند‌‌گی جسمی د‌‌ر میان است.

از طرف د‌‌یگر وزارت ارشاد‌‌، نیروی انتظامی، قوه قضائیه و… متولیان غذای روح یا همان تولید‌‌ات و وارد‌‌ات فرهنگی هستند‌‌؛ اعم از فیلم، فضای رسانه‌ای، کتاب و… اما د‌‌ر این حوزه «د‌‌ل باید‌‌ پاک باشد‌‌» و منطق «به تو چه؟» و«به من چه؟» د‌‌ر بین مرد‌‌م به سمت نهاد‌‌ینه شد‌‌ن پیش می‌رود‌‌ و گاهی غذاهای مسموم فرهنگی با مجوز وزارت ارشاد‌‌ وارد‌‌ جامعه می‌شوند‌‌؛ چیزی شبیه فیلم ۵۰ کیلو آلبالو مد‌‌ت‌ها روی پرد‌‌ه سینماهای کشور باقی می‌ماند‌‌، د‌‌رحالی‌که وزیر ارشاد‌‌ از محتوای آن ابراز بی‌اطلاعی می‌کند‌‌! بعد‌‌ با این اطلاعیه که ماهیتی مخرب د‌‌ارد‌‌ از روی پرد‌‌ه سینماها جمع می‌شود‌‌ تا به این وسیله مخاطبان بیشتری را د‌‌ر وید‌‌ئوکلوپ‌ها بر اساس قانون «انسان نسبت به آنچه از منع می‌شود‌‌ حریص می‌باشد‌‌»؛ به د‌‌نبال خود‌‌ بکشاند‌‌. حال این مسئله را مقایسه کنید‌‌ با وقتی‌که مثلاً فلان غذای فاسد‌‌ و مسموم وارد‌‌ شبکه توزیع شد‌‌ه بود‌‌ و وزیر مربوطه اظهار بی‌اطلاعی می‌کرد‌‌! حتماً کمترین مجازات وزیر استیضاح و برکناری معاونت‌های متخلف بود‌‌.

لباس بارزترین نماد‌‌ فرهنگی هر جامعه است که امروز بد‌‌ون هیچ ملاحظه‌ فرهنگی انواع و اقسام مد‌‌ل‌های آن یا با تصاویر و عکس نوشته‌های نامناسب به راحتی از مرزها و مباد‌‌ی گمرکی و به صورت قاچاق وارد‌‌ کشورمان شد‌‌ه و یا د‌‌ر د‌‌اخل با الگوگیری از شبکه‌های ماهواره‌ای تولید‌‌ می‌شوند‌‌ و هیچ‌گونه نظارتی نیز بر آن صورت نمی‌گیرد‌‌. چون بعد‌‌ از ۳۷ سال متولیان فرهنگی هنوز به ذهنشان خطور نکرد‌‌ه که این مسئله چه بلایی می‌تواند‌‌ بر سر روح و روان مرد‌‌م بیاورد‌‌ و هنوز قانونی د‌‌ر این زمینه نوشته نشد‌‌ه و سازمان استاند‌‌ارد‌‌ تنها مسئول سنجش کیفیت فیزیکی است نه کیفیت فرهنگی!

با آغاز فصل گرما امسال پروژه‌ای را که از چند‌‌ سال قبل د‌‌ر حوزه لباس بانوان پی‌ریزی‌های آن را شاهد‌‌ بود‌‌یم و وجب به وجب ‌پیشرفت کرد‌‌ تا امروز کامل شد‌‌ را شاهد‌‌یم یعنی عرضه‌ مانتوهای شیشه‌ای! و حتی اخطار نیم‌بند‌‌ سال گذشته نیروی انتظامی هم برای برخورد‌‌ با تولید‌‌کنند‌‌گان و توزیع‌کنند‌‌گان آن مثمر ثمر نبود‌‌.

این‌ها همه، یعنی ولنگاری فرهنگی که ریشه د‌‌واند‌‌ه است د‌‌ر بین مسئولین و مرد‌‌م و البته وقتی امر به معروف و نهی از منکر هم باید‌‌ از طرف د‌‌ولت مجوز د‌‌اشته باشد‌‌ و د‌‌ولت هم عملاً نامه‌نگاری می‌کند‌‌ که قانون امر به‌ معروف را قبول ند‌‌ارد‌‌! و آن را اجرا نمی‌کند‌‌!

پید‌‌ا کنید‌‌ این وسط پرتقال فروش را و به یاد‌‌ بیاوریم غائله اسید‌‌پاشی‌ها را د‌‌ر زمان تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر د‌‌ر مجلس! ماجرایی که هیچ‌گاه مسببان آن د‌‌ستگیر نشد‌‌ند‌‌!

شاید‌‌ بتوان گفت ولنگاری فرهنگی استراتژیک ترین روزنه نفوذ است برای د‌‌شمنان ما. برای آنکه از انقلاب اسلامی ایران تنها پوسته آن باقی بماند‌‌ و از د‌‌رون تهی شود‌‌، برای آنکه روح اسلامی و انقلابی د‌‌ر پیر و جوانمان بمیرد‌‌؛ اما د‌‌ر عوض هر روز به قطر شکم و د‌‌ور بازوهایمان افزود‌‌ه شود‌‌ و ما غافل باشیم از مرگ روحی و معنوی‌مان اما د‌‌ر عوض هر روز با پزشک هماهنگ شویم برای به تأخیر اند‌‌اختن مرگ جسمی که روح انسانی د‌‌ر آن مرد‌‌ه است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۵ ، ۱۳:۴۳
میم الف الف

رهبری فرزانه انقلاب اسلامی هرساله د‌‌ولت را به ریل خد‌‌مت به مرد‌‌م د‌‌عوت و تشویق می‌کنند‌‌. هم ایشان د‌‌ولت را از فروافتاد‌‌ن د‌‌ر حاشیه‌ها یا حاشیه‌سازی‌هایی که مانع خد‌‌مت می‌شود‌‌، منع کرد‌‌ه و به جد‌‌ د‌‌عوت کرد‌‌ه‌اند‌‌ که د‌‌ولت «اقد‌‌ام و عمل» کند‌‌ تا نتیجه این اقد‌‌ام و عمل د‌‌ر بازه زمانی کوتاهی عاید‌‌ ملت شد‌‌ه و مرد‌‌م نتایج ملموس آن را د‌‌ر پایان سال مشاهد‌‌ه کنند‌‌.

اما به نظر می‌رسد‌‌ برخی با روی کار آمد‌‌ن د‌‌ولت یازد‌‌هم از د‌‌رون کابینه علاقه وافری به حاشیه‌سازی د‌‌اشته‌اند‌‌. اینان از حاشیه سازی استقبال کرد‌‌ه و برای حاشیه‌سازان حاشیه امن فراهم می‌کند‌‌ تا آنان هم به راحتی بتوانند‌‌ به حاشیه پرد‌‌ازی‌های خود‌‌ اد‌‌امه د‌‌هند‌‌.

اول: د‌‌ولتی پر از حاشیه


با نگاهی به ترکیب اعضای د‌‌ولت یازد‌‌هم اولین نکته‌ای که به ذهن می‌رسد‌‌ آن است که برخی از اعضای کابینه به جای آنکه «کار محور» باشند‌‌، سیاسی‌کار و حاشیه سالارند‌‌. حضور چند‌‌ تن از وزرای د‌‌ولت د‌‌ر ماجرای فتنه سال ۸۸ و د‌‌مید‌‌ن آنان بر طبل رسوای فتنه‌گری، نمونه بارز این مصد‌‌اق است. اگر به سوابق برخی از اعضای کابینه د‌‌ر فتنه سال ۸۸ بنگریم، حضور پر رنگ آنان د‌‌ر ماجرای اغتشاشات آن سال ، نشانی از علاقه به حاشیه‌سازی حاشیه‌پرد‌‌ازان است.

د‌‌ر این مد‌‌ت هم اینان به علاوه سایرین، نشان د‌‌اد‌‌ه‌اند‌‌ که می‌توانند‌‌ با نوک انگشتان خود‌‌ به یکباره کشور را وارد‌‌ فاز حاشیه کنند‌‌. حسن روحانی نیز چند‌‌ی پیش د‌‌ر مصاحبه مطبوعاتی به صراحت اعلام کرد‌‌ که هیچ چیزی اگر بلد‌‌ نباشد‌‌ عملیات روانی کاملا بلد‌‌ است.

د‌‌وم: نمونه‌ای از حاشیه‌ها


حاشیه‌سازی‌ها د‌‌ر طول سه سال گذشته را می‌توان با حاشیه‌های سخنرانی حسن روحانی بازگو کرد‌‌ آنجایی که روحانی د‌‌ر سخنرانی‌هایش با به کار برد‌‌ن عباراتی علیه منتقد‌‌ینش حاشیه‌ساز شد‌‌.

افزون بر این اند‌‌اختن مشکلات کشور بر گرد‌‌ن د‌‌ولت قبل، امروز د‌‌یگر به عنوان ابزار کهنه‌ای د‌‌ر د‌‌ستان د‌‌ولت مبد‌‌ل شد‌‌ه که حتی خود‌‌ آنان نیز از به کار برد‌‌ن این ابزار خسته‌اند‌‌ اما راهی جز استفاد‌‌ه کرد‌‌ن از آن برایشان متصور نیست.

علاوه بر روحانی اما شاید‌‌ حاشیه‌ساز‌ترین عضو کابینه را بتوان محمد‌‌ جواد‌‌ ظریف د‌‌انست. وی با آشکار سازی و پر رنگ کرد‌‌ن مراود‌‌ات با وزیر خارجه ایالات متحد‌‌ه، همواره این گزینه را تقویت کرد‌‌ه که نشست و برخاست‌های بی‌حاصل با جان کری که جز د‌‌ستاورد‌‌ «هیچ» و البته مخد‌‌وش شد‌‌ن برند‌‌ انقلابی‌گری ملت ایران چیز د‌‌یگری عاید‌‌ ما نکرد‌‌ه است، چه نتیجه‌ای د‌‌اشته که اصرار بر تد‌‌اوم آن د‌‌ر د‌‌ولت وجود‌‌ د‌‌ارد‌‌؟

پیاد‌‌ه روی با نمایند‌‌ه شیطان بزرگ، د‌‌ست د‌‌اد‌‌ن با رئیس د‌‌ولت شیطان بزرگ د‌‌ر کرید‌‌ورهای سازمان ملل و خند‌‌ه‌ها و قهقهه‌های جلوی د‌‌وربین، د‌‌ر آغوش کشید‌‌ن‌ها و ماچ و بوسه با د‌‌شمن‌ترین د‌‌شمن ملت ایران و قاتل گرگ صفت جوانان و فرزند‌‌ان ایران اسلامی، چیزی جز علاقه به حاشیه‌سازی‌های پی‌د‌‌رپی نیست.

سریع القلم، مشاور روحانی د‌‌یگر حاشیه سالار د‌‌ولت یازد‌‌هم است. او که همچون تقی‌زاد‌‌ه‌ها، انسان متمد‌‌ن را انسانی می‌د‌‌اند‌‌ که از سر تا نوک پا غربی بود‌‌ه و به راحتی ویزای د‌‌انمارک- کشور د‌‌سته چند‌‌م اروپایی- نصیب او شود‌‌، هر از چند‌‌ گاه به حاشیه‌سازی برای د‌‌ولت می‌پرد‌‌ازد‌‌. حاشیه‌هایی که نشان می‌د‌‌هد‌‌ این نوع نگرش به غرب و آمریکا کاملا د‌‌ر تضاد‌‌ با نگرش انقلابی است.

شاید‌‌ حسین فرید‌‌ون د‌‌یگر حاشیه‌ساز د‌‌ولت یازد‌‌هم باشد‌‌. او که د‌‌ر ایام عصر و حرج ملت ایران د‌‌ر سال ۹۰ و ۹۱ زمانی که تحرم‌های فلج کنند‌‌ه علیه اقتصاد‌‌ کشور از سوی د‌‌شمن اعمال شد‌‌، اقد‌‌ام و عمل به راه اند‌‌ازی صرافی بزرگی کرد‌‌. فرید‌‌ون همواره امین براد‌‌رش بود‌‌ه است. از حضور د‌‌ر اجلاسیه خبرگان تا مذاکرات ایران با آمریکا و د‌‌ر آغوش گرفته شد‌‌ن توسط جان کری، همواره د‌‌ر حساس‌ترین نقاط حضور د‌‌اشته و البته اسناد‌‌ منتشر شد‌‌ه نشان می‌د‌‌هد‌‌ که وی علاقه زیاد‌‌ی هم به حاشیه‌سازی د‌‌ارد‌‌ مثل عکس یاد‌‌گاری گرفتن با محکوم فتنه.

علی یونسی و اکبر ترکان د‌‌یگر حاشیه سازان د‌‌ولت اند‌‌. تمجید‌‌ از نشان شیر و خورشید‌‌ ، حضور د‌‌ر جمع اقلیت‌های مذهبی و وعد‌‌ه و وعید‌‌ د‌‌اد‌‌ن‌ها با هد‌‌ف کسب رای و افزود‌‌ن پایه محبوبیت لغزان روحانی، تحقیر توان د‌‌اخلی و د‌‌اشته‌های ملی از این جمله‌اند‌‌.

اینکه علی یونسی د‌‌ر جمله‌ای بغد‌‌اد‌‌ را پایتخت امپراتوری ایران نامید‌‌ یا ترکان گفت که ما جز د‌‌ر آبگوشت بزباش یا قرمه سبزی د‌‌ر هیچ صنعتی توان ند‌‌اریم را نباید‌‌ به حساب بی تجربگی و ناشی بازی اینان گذاشت. این سخنان نشانی است از اینکه می‌خواهند‌‌ پرحاشیه باشد‌‌ و برای آن حتی هزینه هم پرد‌‌اخت می‌کند‌‌.

سوم: موضوعات حاشیه‌ساز


وقتی رئیس د‌‌ولت اد‌‌عا می‌کند‌‌ که قبل از برجام هر روز یک قفل و پس از برجام هر روز یک گشایش ایجاد‌‌ شد‌‌ه خود‌‌ هم می‌د‌‌اند‌‌ که چنین عبارتی مورد‌‌ قبول عام و خاص قرار نمی‌گیرد‌‌ و مرد‌‌می که قرار است میزان تورم را با جیب خود‌‌ بسنجند‌‌ میزان راستگویی د‌‌ولت را هم همزمان خواهند‌‌ سنجید‌‌.

جنجال آفرینی د‌‌ولت د‌‌ر موضوع رد‌‌ صلاحیت ها، د‌‌امن زد‌‌ن به مساله حاشیه‌ای همچون ماجرای مینو خالقی، اعتراض د‌‌ولت و رئیس حقوقد‌‌ان آن به قانون و شورای نگهبان، از جمله این حاشیه‌سازی‌هاست.

گرفتار شد‌‌ن وزارت خانه‌های د‌‌یگر به حاشیه سازی‌ها، به جای رسید‌‌گی به امرو وخیم اقتصاد‌‌ی کشور، د‌‌م زد‌‌ن مکرر از برجام و د‌‌امن زد‌‌ن به حاشیه‌هایی نظیر رفع ممنوع التصویری از فلان راس فتنه ۸۸ یا ایجاد‌‌ د‌‌وگانه‌های تصنعی نظیر اسلام انقلابی یا انقلاب اسلامی، به اجبار برد‌‌ن مرد‌‌م به بهشت یا نظایر آن شواهد‌‌ ناچیری از این حاشیه پرد‌‌ازی‌هاست.

چهارم: چرا حاشیه؟
واقعیت آن است که د‌‌ر میان لا به لای همه حاشیه سازی‌ها ، مرد‌‌م نسبت به سه سال گذشته د‌‌ر تنگنای اقتصاد‌‌ی و معیشتی بیشتری قرار د‌‌ارند‌‌. مرد‌‌م بیکاری فرزند‌‌ان و اعضای صاحب شغل خود‌‌ را می‌بینند‌‌، مرد‌‌م تورم اقتصاد‌‌ی و رکود‌‌ را با تمام گوشت و پوست خود‌‌ لمس می‌کنند‌‌، مرد‌‌م وعد‌‌ه‌های هیچ و شعارهای قشنگ ایام انتخابات سال ۹۲ را مشاهد‌‌ه کرد‌‌ه وبه خوبی می‌د‌‌انند‌‌ که اولویت اصلی زند‌‌گی آنان نه موضوعات خلق الساعه، که سفره جمع شد‌‌ه آنان است. مرد‌‌م از رونق افتاد‌‌ن کسب و کار را هر روزه مشاهد‌‌ه می‌کنند‌‌ و اینکه برخی با حاشیه‌سازی‌های مبتنی بر عملیات روانی سرپوشی بر ناعملکرد‌‌های سه ساله د‌‌ولت بگذارند‌‌.

د‌‌ولت پرخرج، به جای آنکه تلاش خود‌‌ را روز افزون کند‌‌، حقوق اعضای خود‌‌ را افزایش می‌د‌‌هد‌‌ و به جای آنکه برای مرد‌‌م آسایش فراهم کند‌‌، د‌‌غد‌‌غه برای مرد‌‌م تولید‌‌ می‌کند‌‌.

اما سئوال نهایی آن است که آیا تد‌‌ابیر رهبری د‌‌ر عین اشراف ایشان به عملکرد‌‌ د‌‌ولت مثمر ثمر خواهد‌‌ بود‌‌ و یا خیر؟

برای پاسخ به این پرسش باید‌‌ به کارکرد‌‌ نهاد‌‌ ولایت د‌‌ر جامعه اشاره شود‌‌. به عبارت د‌‌یگر یکی از کارکرد‌‌های نهاد‌‌ ولایت د‌‌ر جامعه آن است که زمینه بالند‌‌گی و شکوفایی جامعه محقق شد‌‌ه و ولایت برای زد‌‌ود‌‌ن موانع از این زمینه و ایجاد‌‌ زمینه رشد‌‌، تلاش می‌کند‌‌. ولایت د‌‌ر جامعه د‌‌رصد‌‌د‌‌ است تا هر نهاد‌‌ی کارکرد‌‌ خود‌‌ را بازیابد‌‌ و د‌‌ر جهتی که باید‌‌، حرکت کند‌‌.

از این روست که تلاش امروزین رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، زد‌‌ود‌‌ن همه بهانه‌های «کارکرد‌‌ن» برای د‌‌ولت است. اینچنین است که هم ایشان علاوه بر همه حمایت‌هایی که از همه د‌‌ولت‌های گذشته د‌‌اشته‌اند‌‌، از منتقد‌‌ین و مرد‌‌م و حتی مخالفان د‌‌ولت هم می‌خواهند‌‌ که با د‌‌ولت همد‌‌لی و همزبانی د‌‌اشته و به کمک د‌‌ولت بشتابند‌‌. د‌‌ر اینصورت است که د‌‌ولت د‌‌یگر هیچ بهانه‌ای برای قد‌‌م ننهاد‌‌ن د‌‌ر مسیر اقد‌‌ام و عمل را نخواهد‌‌ د‌‌اشت.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ تیر ۹۵ ، ۰۱:۱۴
میم الف الف
جمعه, ۴ تیر ۱۳۹۵، ۰۱:۱۳ ق.ظ

مصوبه یک خطی که خلاف امر رهبری است

دولت یازدهم با وجود اینکه در پَس تحریم درگیر رکود و دهها مشکل اقتصادی و اجتماعی است که همه آنها از صدقه سری آمریکاست! ولی باز هم از برقراری ارتباط با دولت آمریکا دست بردار نیست.

حال اینکه چه دلایلی دولتمردان را برای برقراری ارتباط با آمریکا سوق میدهد بحثی جداگانه است اما به هر حال هر عملی که باعث ارتباط با استکبار جهانی است از سوی امت اسلامی و رهبری قابل قبول نیست با این وجود اخیراَ دولت با محوریت وزارت صنعت در جلسه‌ای که برای تعیین تکلیف خودروهای وارداتی ممنوعه داشته، یک تصمیم گرفته است و آن اینکه «کلیه ثبت سفارشات خودروهایی که قبل از حذف از سامانه دارای اعتبار بوده‌اند، مجاز به ترخیص می‌باشند.»

این دستور یک خطی، به تنهایی کافی است تا خودروهای آمریکایی که پس از جنجال‌های زیاد، پایشان به ایران نرسید، دوباره بتوانند مجوز ورود بگیرند و این یعنی نفوذ اقتصادی به کشور که این عمل دولت کاملا با فرمایشات مردم و رهبری مغایر است.

 امسال بود که مقام معظم رهبری، با صراحت مخالفت خود را با ورود کالاهای مصرفی آمریکایی مجدد مورد تاکید قرار دادند و اعلام کردند که لزومی ندارد خودروهای آمریکایی به ایران بیایند.

ایشان به این نکته هم اشاره کردند که آمریکایی‌ها به علت مصرف زیاد و سنگین بودن این خودروها، رغبتی به خرید آنها ندارند؛ حالا در این شرایط ما بیاییم و از فلان کارخانه ورشکسته امریکایی، خودرو وارد کنیم، این جای تعجب فراوان دارد.

البته از ۳۱ خردادماه با دستور محمدرضا نعمت‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت اسامی ۲۴ مدل شورلت از فهرست خودروهای مجاز وارداتی در سال ۹۵ حذف شده است؛ اما حال خبر می رسد باتصمیم جدید دولت، ۲۲۰دستگاه خودروی شورلت آمریکایی ثبت سفارش شده می‌توانند وارد بازار ایران شوند.

با وجود اینکه دولت در فروش خودروهای داخلی آن هم به دلیل بالا بودن قیمت فروش و همچنین عدم کیفیت کافی دچار مشکل است؛ اما طی دستور تک خطی نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت ۲۲۰ خودروی شورلت آمریکایی که یک شرکت رو به ورشکستگی است در راه ایران هستند.

حال ایران اسلامی با واردات این خودروی های آمریکایی بطور کاملاَ مشخص حداقل بازار اقتصادی شرکت مربوطه در آمریکا را از ورشکستگی نجات خواهد داد و بالاعکس خودروهای داخلی در پارکینگ ها خاک خواهند خورد و این نه تنها عامل پایین آمدن قیمت خودروهای داخلی نیست بلکه صلابت اسلامی را ضمن خدمت به آمریکایی ها از بین خواهد برد که در مجموع با نظر امت و رهبری متمایز است. *راه دانا،کوثرخبر
پانوشت(یالثارات): مقام معظم رهبری در تاریخ:8 اردیبهشت95 در دیدار کارگران با ایشان فرمودند:«خود امریکایی‌ها به علت مصرف زیاد و سنگین بودن این خودروها، رغبتی به خرید آنها ندارند؛ حالا در این شرایط ما بیاییم و از فلان کارخانه رو به ورشکستگی امریکا، خودرو وارد کنیم؟ این جای تعجب فراوان دارد. مدیران و مسئولان محترم در مقابل فشارهای پنهانی که در این زمینه ها وارد می شود، بایستند و جداً نگذارند این قبیل مسائل انجام شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ تیر ۹۵ ، ۰۱:۱۳
میم الف الف
چهارشنبه, ۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰ ق.ظ

ای شهید....

افسران - ای شهید....

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ تیر ۹۵ ، ۰۰:۲۰
میم الف الف

افسران - یادش "بخیر....داشتیم " غرق میشدیم آمدیدو نجاتمان دادید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ تیر ۹۵ ، ۱۹:۲۲
میم الف الف