یاران خراسانی

ما تا آخرین نفس ایستاده ایم

یاران خراسانی

ما تا آخرین نفس ایستاده ایم


اگر بند بند استخوان‌های مان را جدا سازنند، اگر سرمان را بالای دار ببرند، اگر زنده زنده در شعله‌های آتش‌مان بسوزانند، اگر زن و فرزندان و هستی‌مان را در جلوی دیدگان‌مان به اسارت و غارت برند، هرگز امان‌نامه‌ کفر و شرک را امضا نمی‌کنیم. ما مظلومین همیشه تاریخ، محرومان و پا برهنگانیم. ما غیر از خدا کسی را نداریم و اگر هزار بار قطعه قطعه شویم دست از مبارزه با ظالم بر نمی‌داریم.

واژه و مفهوم «گشاده دستی سیاسی» را نخستین بار نگارنده در مورد پروپاگاندای احمدی نژاد در انتخابات ۱۳۸۴ بکار برد و همین عبارت دستاویز یک مقاله مفصل درباره اظهارات آن روزهای احمدی نژاد بود.

«گشاده دستی سیاسی» تنها میراثی بود که از دولت محمود باقی ماند و مشی «گشاده دستی سیاسی» و اظهار نظر علیه قوانین عرفی در همان مناظره‌های ریاست جمهوری دست آویزی برای جمع آوری رای بود.

«گشاده دستی سیاسی» احمدی نژادی در همان گفتگویش با مرتضی حیدری طرح شد و احمدی نژاد در مورد حجاب اظهار فضل کرد که بعدها تبدیل به فضله شد. «گشاده دستی سیاسی» در مورد مسئله حجاب و بازی با کلمات درمورد حدود مشخص و مبرهن پوشش در جمهوری اسلامی، نوید نیرنگ بازی سیاسی خاصی بود که با دولت اصلاحات رایج شد و احمدی نژاد آنرا به بلوغی دوباره رساند.

«شیخ بنفش» با مسرت بیشتری از این وارونه‌سازی بهره برد. آمد... .کلید نشان داد و ملت در رکود و رخوت را، پشت هزار پرچین پر از قفل رهاکرد. یکسال تا عمر دولت بنفش همچنان باقیست و پر واضح است که مشی «گشاده دستی سیاسی» را وزرای دولت بنفش اجرایی می‌کنند. اخیرا جنتی، پسری که نشانی از پدر ندارد و بیشتر عطر و هوای هاشمی از وزارتش ساطع می‌شود اظهار فضلی در برداشتن منبع قانون ممنوعیت استفاده از ماهواره داشته که این اظهار فضل جای تعقل و تفحص فراوانی دارد.

جنتی در گفت و گو با خانه ملت درباره منع قانونی پخش تیزرها در شبکه‌های ماهواره و نقدهایی که بر به‌روز نبودن آن وارد است، توضیح داد: اصلاح این قانون (قانون منع استفاده از ماهواره) بسیار ضروری است و حتما باید اصلاح شود چراکه استفاده افراد از ماهواره به کل غیرقانونی است اما اکثریت مردم از آن استفاده می‌کنند. در واقع حداقل ۷۰ درصد مردم خلاف قانون رفتار می‌کنند. با این حال، مادامی‌که قانون ممنوعیت از ماهواره وجود دارد قوانین زیرمجموعه آن نیز اعمال خواهد شد.

این اظهار نظر در مورد محدودیت‌های قانونی در مورد استفاده از ماهواره و اعلام یک مقام رسمی جمهوری اسلامی و پذیرفتن این مهم که هفتاد درصد مردم ماهواره دارند، پس باید قانونش اصلاح شود، از سوی جناب وزیر جای تعجب صد چندان دارد. ایشان چطور قانع می‌شوند که قانون منع استفاده از ماهواره و همکاری با شبکه‌های ماهواره‌ای اصلاح شود؟! مگر اصل پدیده و تهاجم را از مفر شبکه‌های ماهواره‌ای حس نکرده‌اند؟

عالیجناب جنتی در شرایطی اقدام به «گشاده دستی سیاسی» در مشی سیاسی خود می‌کند گویی که ماهواره را به مثابه تهدید نمی‌داند و شبکه‌هایی مثل «بی بی سی فارسی» و «من و تو» و «کارناوال کانال‌های بیشمار جم تی وی» را همسطح رسانه ملی ارزیابی می‌کند.

عالیجناب می‌خواهد این قانون اصلاح شود تا فیلمهای شبه «پرنی» مثل پنجاه کیلو آلبالو که از وزارت ارشاد فعلی پروانه گرفته‌اند در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ شوند؟!! تا با این گشاده دستی سیاسی، دل چند سینماگر را نرم کنند تا آنان در انتخابات آتی ترحم کنند و از دولت بنفش حمایت کنند؟! این نکته لازم به یادآوری است که عمده مطالبه سینماگران در افطاری رئیس جمهور پخش تیزرهای تبلغاتی فیلمهایش از شبکه‌های ماهواره‌ای بود و درخواست غیر قانونی هنرمندان با این ترفندهای رسانه‌ای ممکن نخواهد شد. البته جنتی با ادای این اظهارات کد غیر مستقیمی به سینماگران داده است که اشکالی ندارد تیزرهایشان از شبکه‌های ماهواره پخش شود و با همین دستاویز چندیست که تیزر فیلم‌های سینمایی از شبکه‌های ماهواره‌ای در حال پخش هستند.

در حالیکه قانون ممنوعیت به‌کارگیری تجهیزات دریافت از ماهواره مشتمل بر یازده ماده و چهار تبصره در جلسه روز یکشنبه بیست و سوم بهمن ماه یک هزار و سیصد و هفتاد و سه (بیست و یکسال قبل ) مجلس شورای اسلامی‌تصویب و در تاریخ بیست و ششم بهمن ماه به تأیید شورای نگهبان رسیده است.

در ‌ماده ۱۰ این مصوبه آمده است «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری وزارت پست و تلگراف و تلفن وسازمان‌های ذیربط موظفند با استفاده از اهرم‌های حقوقی و‌بین‌المللی در جهت حراست از مرزهای فرهنگی کشور و حفظ کیان خانواده علیه برنامه‌های مخرب و مبتذل ماهواره اقدام لازم را انجام دهند. «
‌در تبصره این ماده نیز آمده است: نشر آگهی‌های تبلیغاتی از طرق مختلف توسط مطبوعات، صدا و سیما یا تبلیغات شهری که متضمن جواز استفاده از برنامه‌های ماهواره‌می‌باشد ممنوع است.

جناب وزیر ارشاد یقینا قدرت قانونی برای برداشتن قانون فوق را ندارند، چون ایشان یک مقام اجرایی هستند و به صورت خاص مجلس در مورد حدود و ثغور قوانین تعیین کننده است. اما وزیر این جملات را بر زبان می‌آورد تا سینماگرانی که تیزر تبلیغاتی فیلمهایشان از شبکه‌های ماهواره‌ای پخش می‌شود خیالشان راحت باشد و بتوانند بسیاری از آثار سخیف مجوز گرفته، در بازار نجومی و مکاره، به فروش‌های میلیاردی دست پیدا کنند. اما همین که وزیر محترم ارشاد در مشی مرسوم «گشاده دستی سیاسی» خاص خودشان، چنین جملاتی را به زبان می‌آورد به سادگی می‌توان به کارکردهای تبلیغاتی این اظهار نظر برای انتخابات آتی پی برد. مثل همان جمله معروف احمدی نژاد در گشاده دستی سیاسی سال ۸۴ که به صورت غیر مستقیم اعلام کرد حجاب مسئله دولت او نیست و می‌خواهد اقتصاد را شکوفا کند که متاسفانه نه اقتصاد شکوفا شد نه موضوع حجاب.

حال وزیر روی این موضوع صحه می‌گذارد که هفتاد درصد مردم ماهواره نگاه می‌کنند. این اظهار نظر، خدعه‌ای برای کاستن وجاهت ملی تلویزیون وطنی است و از سوی دیگر اذهان عمومی این تصور را خواهند داشت که وزیر جمهوری اسلامی مخالفتی با ترویج و تماشای ماهواره ندارد و تازه در فکر اصلاح قانون منع استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای است. البته رصد مکتوب رسانه‌‌های فارسی زبان موید این مهم است که بی بی سی از بام تا شام از فرجام آفتاب سوزان برجام حمایت می‌کند. من و تو خبری علیه دولت روحانی نمی‌خواند، صدای آمریکا در بسیاری موارد از دولت یازدهم حمایت می‌کند و ....

با چنین اوضاعی دولت بنفش نیز نباید مخالفتی با برداشتن قانون ماهواره داشته باشد. شاید وزیر باور ندارد که در برابر هجمه ای بی سابقه از سوی شبکه های ماهواره‌ای فارسی زبان قرار گرفته‌ایم!

اگر شیو های ترویجی فرهنگی و رسانه ای در شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان را ملاحظه کنند به سادگی متوجّه خواهیم شد که چه برنامه و فکری پشت سر این شبکه‌هاست. ترویج اختلاط جنسی، روابط آزاد، مصرف بیشتر، لذّت طلبی فزون تر، سیاه نمایی و بزرگنمایی مشکلات همنوا با فشارهای اقتصادی و سیاسی بیانگر دشمنی آشکار این شبکه‌هاست با هدف تغییر مسیر رو به پیشرفت ایران و تغییر فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی.
آقای وزیر قانون منع استفاده از ماهواره را با ویدئو اشتباه گرفته‌اند!

در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ کانال و شبکه مستقل ماهوار‌های در خاک جمهوری اسلامی ایران قابل دریافت هستند.که تا اکنون ۱۱۰ شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان در سطح کشور به پخش برنامه‌های گوناگون می‌پردازند.آیا این حجم تهاجم قابل تامل نیست؟!

ویدئو و شبکه توزیع فیلم در یک برهه زمانی با تعقلی سیاسی کاملا قابل مهار بود اما سئوال اینجاست این حجم دریافت شبکه‌های متنوع قابل هدایت و کنترل است؟!

البته بازهم به یک نتیجه عقلانی خواهیم رسید که این وعده‌های سیاسی برای برداشتن قانون منع ماهواره ، عمدتا موجب می‌شود که سینماگران بهره مالی بیشتری از ماهواره ببرند؛ مردم چهره وزیر را کمی روشنفکر تصور کنند و «گشاده دستی سیاسی» در اظهار نظر در مورد خط قرمزها، کمک حال صندوق رای دولت بنفش در سال آینده باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۵/۰۵/۱۱
میم الف الف

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی